Cele mai scumpe domenii din lume. Spaţiul e scump şi pe net

Cele mai scumpe domenii din lume. Spaţiul e scump şi pe net
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vreţi un site serios, din care să scoateţi sume mari de bani, într-o bună zi? Trebuie să cumpăraţi un domeniu. Vă puteţi mulţumi cu unul care costă doar câteva sute de lei, dar pe care utilizatorul îl va găsi ceva mai greu. Dacă ţineţi neapărat ca numele să fie sonor, iar extensia să fie .com, atunci s-ar putea să vi se ceară să scoateţi din buzunar ceva mai mulţi bani decât vă puteţi permite. Merită, însă, judecând după faptul că multe corporaţii internaţionale cheltuiesc părţi importante din bugetele lor astronomice pentru a-şi cumpăra site-urile pe care creatorii le-au făcut cunoscute în timp.

Cel mai scump domeniu de internet de până acum este insure.com, vândut cu nu mai puţin de 16 milioane de dolari. Pe locul doi se află sex.com, vândut cu 12-14 milioane de dolari şi fund.com, care n-a făcut mai mult de 9,9 milioane la vânzare.

Iată şi celelte domenii cu preţuri astronomice, din top 10 mondial: porn.com (9,5 milioane de dolari), business.com (7,5 milioane de dolari), diamond.com (7,5 milioane de dolari), beer.com (7 milioane de dolari), israel.com (5,88 milioane de dolari), casino.com (5,5 milioane de dolari) şi toys.com (5,1 milioane de dolari).

Citit 2539 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2013 22:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.