Mădălina Ghenea, despărţită de iubit

Mădălina Ghenea, despărţită de iubit
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan s-au despărţit şi locuiesc separat, după aproape un an de certuri şi împăcări. Fetiţa lor, Charlotte, împlineşte primăvara aceasta un an, însă nu a fost până acum botezată.

Despre relaţia dintre Mădălina Ghenea şi Matei Stratan s-a scris de nenumărate ori că, după ce aceştia au devenit părinţi, s-a degradat de la o zi la alta. Cei doi s-ar fi certat şi împăcat de nenumărate ori, actriţa a plecat cu fetiţa ei în Italia, pentru ca apoi să revină în România şi să locuiască din nou alături de tatăl copilului.

După aproape un an de relaţie cu suişuri şi coborâşuri, cei doi parteneri pare să se fi despărţit definitiv. Locuiesc acum separat, însă, de dragul copilului, încearcă să aibă o relaţie cât mai civilizată, menţionează Click.

Fetiţa lor, Charlotte, va împlini un an în această primăvară, însă nu a fost botezată până acum, pare-se.

Conform surselor apropiate vedetei, micuţa ar urma să fie creştinată după aniversarea micuţei (3 aprilie), pentru ca Postul Paştelui să treacă, ori în toamna acestui an.

În prezent, cei doi foşti iubiţi locuiesc separat, el în vila impozantă a familiei lui, iar ea în apartamentul pe care l-a cumpărat în zona Unirii a Capitalei.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 4408 ori Ultima modificare Duminică, 18 Februarie 2018 00:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.