Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Mihaela Rădulescu a anunţat că renunţă la colaborarea cu Pro TV ca membru al juriului emisiunii "Românii au talent". Iată ce mesaj de adio a transmis.

Mihaela Rădulescu nu va mai apărea ca membru al juriului la "Românii au talent". Vedeta a renunţat la această colaborare, din motive personale, după cum precizează, şi urmează a fi înlocuită, cel mai probabil, de o altă persoană publică.

Colaborarea Mihaelei cu Pro TV a început în urmă cu patru ani. De atunci, a fost la masa juriului, alături de Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, înlocuit apoi de Florin Călinescu, alegând unii din cei mai talentaţi români sosiţi la preselecţii.

Rămâne de văzut în ce formulă va reveni proiectul pe sticlă, anul viitor, preselecţiile fiind însă filmate în aceste luni.

Mihaela a anunţat ruptura de Pro TV printr-un mesaj postat pe pagina ei de socializare:

"Dragii mei,

Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon "Românii au talent", strict din motive personale. Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni - pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbraţişează şi vă aplaudă!"

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 5019 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2018 01:51

2 comentarii

 • postat de coralia Marți, 21 August 2018 02:41 100.122.52.*** Link la comentariu
  2
  1

  decat sa pateasca ca ..andrei gheorghe-sa nu-si mai haleasca pensia-
  ii plateste stapan'su..motanul..datoriile la curent&rebu,inca-
  dupa care se plictiseste si el si se cara in tara lui natala-sa-si faca multi copii-hyhy//etc.//
  ea ramane trista-cu silicoanele sparte&gura desumflata-
  cine o mai lua-o
  vai,unde si-o fi ascuns..tarifele-?
  ...

  Raportează
 • postat de Jon Duminică, 19 August 2018 21:25 79.116.98.*** Link la comentariu
  2
  3

  Un lucru benefic pentru emisiune.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.