Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 comentarii

Deşi s-a aflat la cea de-a XVIII-a ediţie, Balul Bobocilor organizat de Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a ştiut să puncteze şi în acest an la capitolul originalitate. Unul dintre elementele de noutate a constat în faptul că cei doi prezentatori ai evenimentului sunt şi elevi ai acestei instituţii de învăţământ.
Pe parcursul probelor care le-au pus la încercare măiestria în arta dansului, talentul de a improviza şi cunoştinţele generale, fiecare dintre cei 22 de boboci, grupaţi în 11 perechi, a încercat să convingă juriul şi spectatorii că el este cel mai potrivit pentru câştigarea râvnitelor titluri de miss şi mister. Încă de la prima probă, în care concurenţii au dansat pe ritmurile a diverse melodii, publicul a putut constata că juriul va avea o misiune deloc uşoară.
După un moment artistic susţinut de ansamblul folcloric „Cununiţa Ţepului”, a urmat proba cea mai aşteptată a spectacolului, în care bobocii au prezentat costumele de asistent medical. Cu un decor scenic minimal, bazat doar pe un scaun, concurenţii, dar mai ales concurentele, şi-au pus în valoare formele atrăgătoare, scoase în evidenţă şi de costumele, care parcă intraseră la apă. Însă bănuim că publicul nu a fost deranjat de acest aspect, dacă ne gândim la exclamaţiile aprobatoare venite din toate părţile sălii.
Probele care au urmat acestui moment culminant au părut pline de candoare. După ce fiecare pereche şi-a arătat abilitatea de a improviza diverse scenete, din care nu au lipsit trimiterile ironice la diverse aspecte ale societăţii de astăzi, bobocii au defilat pe scenă în ţinute de seară. Ultima, dar nu şi cea din urmă, a fost proba de cultură generală. În cadrul acesteia, chiar dacă au avut mici ezitări cauzate, probabil, de emoţii, toţi concurenţii au reuşit să răspundă corect la întrebările pregătite de organizatori. În timp ce membrii juriului s-au retras pentru a delibera în privinţa câştigătorilor, participanţii la concurs au dansat din nou pe scenă. La revenire, juriul a oferit premii de participare la şase dintre concurenţi. Apoi, au fost anunţaţi câştigătorii la diverse categorii: miss şi mister asistenţi, miss şi mister popularitate, miss şi mister Esculap, miss şi mister „Carol Davila”. Marii câştigători au fost desemnaţi Florina Nadă, pentru Miss Boboc 2011 şi Eugen Milică, pentru Mister Boboc 2011.

Citit 3185 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2011 13:28

6 comentarii

 • postat de Anti-L. Duminică, 25 Martie 2012 17:28 Link la comentariu
  0
  0

  Baiatul pare plictisit rau, iar fata...dragutica. Oricum, la rahatul asta de scoala, vrei,nu vrei trebuie sa participi la toate balurile si porcariile organizate de mosul ala scarbos (Leibovici). Dragilor, cei care vreti sa ajungeti asistenti medicali, sa nu faceti imensa greseala de a va inscrie la Davila!!! Inscrieti-va fratilor la facultate sau la oricare alta scoala. La Davila veti plati bani grei pentru a va simti ca intr-o inchisoare.

  Raportează
 • postat de cellia Joi, 01 Decembrie 2011 13:54 Link la comentariu
  0
  0

  Lia draga,"iese pe locul unul cei care nu au tupeu sa comenteze"? sau "ies pe locul intai cei care nu au tupeu sa comenteze?"....deci.....ai nevoie intai de niste meditatii la limba romana pentru a depasi faza de analfabetism si agramare si apoi comenteaza unde vrei si pe cine vrei.

  Raportează
 • postat de monyk Joi, 24 Noiembrie 2011 22:18 Link la comentariu
  0
  0

  in sfarsit vad si eu comentarii reale despre rahatul asta de scoala condusa de nemuritorul barbu. ma mir cum de inca reuseste sa prosteasca atata lume...

  Raportează
 • postat de Lia Joi, 24 Noiembrie 2011 02:16 Link la comentariu
  0
  0

  Absolut de acord cu cei care au postat mai sus. Totul este aranjat si iese pe locul unul cei care nu au tupeu sa comenteze in fata lui Leibovici iar scoala e de rahat. Asa ca toata tevantura care se face pe tema scolii Carol Davila din Galati este doar ce vrea conducerea sa para si nu ceea ce este intradevar. Succes pacientilor la supravetuit cu asistentele medicale care ies din Carol Davila. Studentele care invata sunt pasionate de meserie , restul ....Doamne ajuta!

  Raportează
 • postat de madalin Miercuri, 23 Noiembrie 2011 20:43 Link la comentariu
  0
  0

  sincer, e urata cu crengi, si chiar un plic plinutza pentru o miss boboc, iar juniorul, are o mutritza de pustan rasfatat, probabil de bani gata...

  nu am participat la distractie dar sunt sigur ca au fost alte concurente muuult mai frumoase.

  ca pana la urma miss boboc se refera la frumusete nu la cultura generala.

  Raportează
 • postat de Madalina Miercuri, 23 Noiembrie 2011 16:20 Link la comentariu
  0
  0

  Bineinteles ca iese miss cine vrea libidinosul de Leibovici!!!! Ia zi mosule, mai tii minte cand te dadeai la fetele de la asistenti medico-social si le chemai la tine in birou si le faceai avansuri? Ar trebui sa nu mai laudati aceasta scoala de rahat condusa de scursura asta de om!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.