Ne ascultă cineva? Informaţia e scumpă

Ne ascultă cineva? Informaţia e scumpă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu ajunge să fiţi pregătiţi să vedeţi, să auziţi şi să înregistraţi totul! Este absolut necesar să vă convingeţi că nimeni nu vă înregistrează chiar pe dumneavoastră, atunci când nu vreţi aşa ceva. Pe internet găsiţi şi dispozitive care să detecteze dispozitivele de înregistrare pe care ceilalţi le aduc la întâlnirea cu dumneavoastră. Nu sunt ieftine, dar ce să-i faci… joaca de-a spionii trebuie să aibă şi ea un preţ.

Detectoare de frecvenţă

Scumpe sunt detectoarele de frecvenţe, care vă vor înştiinţa că ceea ce vorbiţi se transmite către o altă destinaţie. Cu un detector de aproape 2.500 lei veţi afla şi pe ce cale se face transmisia: GSM, bluetooth, Wi-Fi sau DECT. Distanţa la care poate fi detectat emiţătorul e de până la 2 metri. Dacă nu vă permiteţi, găsiţi şi detectoare de frecvenţe disimulate în obiecte, cum ar fi pixuri, la mai puţin de 1.300 de lei bucata.

Camere video ascunse? Le găsim noi!

Cum? Cu ajutorul unui detector special care funcţionează pe principiul reflecţiilor şi poate pune în evidenţă până şi cel mai mic obiectiv al unei camere video aflate la vedere. Nu este ieftin, dar îşi face treaba. Vă va costa peste 1.700 de lei, dar veţi fi sigur: nimeni nu vă filmează fără ştirea dumneavoastră. Gălăgieee! Ca nimeni să nu poată asculta, de la distanţă, ceea ce vorbiţi într-un cerc restrâns, aveţi nevoie de un generator de zgomot. Unul bun ajunge la aproape 10.000 de lei, aşa că păstrarea unui secret nu este deloc ieftină. Aparatul demodulează conversaţie şi emite zgomot de intensităţi diferite, cu reverberaţii şi distorsiuni.

Citit 1265 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2012 12:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.