RĂZBUNARE după MOARTE/ Mireasa din pădurea Radovan (VIDEO)

RĂZBUNARE după MOARTE/ Mireasa din pădurea Radovan (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pădurea Radovan din judeţul Dolj este un alt loc bântuit din Romania, de care oamenii se tem şi se feresc. Mulţi bărbaţi şi-au găsit sfârşitul aici, fie în accidente de maşină, fie în Lacul Fântânele, care este încojurat de această pădure.

Legenda spune că, prin anii '40, o tânără din Moldova, pe nume Ileana, împinsă de sărăcie, a venit aici pentru a munci şi a duce un trai decent. Tânăra era foarte frumoasă şi era înconjurată mereu de băieţi, care mai de care încercând să-i fure inima, însă fata nu se lăsa impresionată uşor. Un bărbat mai avut din sat i-a dat de lucru la el în gospodărie, dar la scurt timp a căzut şi el sub vraja frumuseţii fetei şi a început să-i facă curte. Fata l-a tot refuzat, iar acesta, cuprins de mânie, a batjocorit-o şi a lăsat-o însărcinată.

Neputând să treacă peste această traumă şi peste gândul că va purta un copil nedorit, fata s-a dus în pădure într-o zi şi nu s-a mai întors, fiind găsită dimineaţa de către localnici, spânzurată de o creangă. Oamenii au fost înmărmuriţi, stupoarea devenind şi mai mare când s-a constatat că fata nu era de fapt gravidă.

De atunci şi până azi, mulţi au povestit că au zărit noaptea prin pădure o fată îmbrăcată în rochie de mireasă sau chiar că au întâlnit-o de aproape. Cei care trec cu maşinile prin zonă sunt avertizaţi să nu-şi ridice privirea de la drum, fiindcă mireasa stă deseori pe marginea şoselei şi le fură privirile şoferilor, îndemnându-i la accidente. De asemenea, cei care se aventurează noapta prin pădure sunt ademeniţi de farmecele miresei, până când sunt împinşi în lac şi îşi găsesc sfârşitul pe fundul acestuia.

(informaţii preluate din surse online)

Citit 15613 ori Ultima modificare Joi, 05 Iunie 2014 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.