"Tombola Unirii" - gălăţenii pot câştiga o EXCURSIE în Republica Moldova până pe 12 octombrie

"Tombola Unirii" - gălăţenii pot câştiga o EXCURSIE în Republica Moldova până pe 12 octombrie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Până pe 12 octombrie, gălăţenii care vor să viziteze Chişinăul se pot înscrie la Tombola Unirii, organizată de asociaţia nonguvernamentală „Basarabia e România”, şi au şansa de a câştiga o excursie peste Prut, chiar pe 1 Decembrie.

Din fiecare judeţ, va fi ales câte un câştigător, iar cu toţii vor fi anunţaţi pe 12 octombrie, în cadrul unei acţiuni, la Bucureşti. Timp de trei zile, ei vor avea asigurate masa, cazarea, transportul, dar vor avea la dispoziţie şi un ghid bine documentat.

Cei interesaţi trebuie să completeze online formularul de înscriere, pe adresa www.actiunea2012.ro/tombola, sau să meargă la sediul filialei, de pe strada Gării, numărul 28.

Tinerii de la Galaţi au început deja campania de promovare a Tombolei Unirii în locurile aglomerate din oraş şi speră ca, prin acţiunile lor, să atragă cât mai multe persoane care să-şi dorească să meargă la Chişinău, considerat cel de-al doilea oraş românesc după Bucureşti ca populaţie, şi să vadă cum se sărbătoreşte, peste Prut, ziua de 1 Decembrie.

Citit 875 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Septembrie 2014 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.