BALUL BOBOCILOR, la "Carol Davila"/ SPECTACOL în regia elevilor şi CUTREMUR gratis

BALUL BOBOCILOR, la "Carol Davila"/ SPECTACOL în regia elevilor şi CUTREMUR gratis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ediţia a XXI-a a Balului Bobocilor de la Şcoala sanitară postliceală „Carol Davila”, desfăşurată sâmbătă, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, a avut parte de ritmuri de toate felurile - de la formidabilul ansamblu artistic „Olympos” al Comunităţii Elene gălăţene la prestaţia caldă a Mariei Crăciun, până la "spectacolul" unui… cutremur real, cu lumină întreruptă şi zgâlţâială pe alt ritm, la care elevii şi profesorii au reacţionat cu calm, ca în lumea medicală!

Miss Boboc a fost aleasă Andra Barbărasă, un Capricorn blond, de 18 ani, „cooperantă, creativă”, cu motto-ul „Învingătorii nu renunţă, iar cei ce renunţă nu ajung învingători!”. Mister Boboc a fost desemnat Mădălin Neacşu, un Rac de 19 ani, „perseverent, indulgent, sociabil”, cu motto-ul: „Prietenia e ca banul: uşor de făcut, greu de păstrat”.

Au fost foarte, foarte multe premii, datorită sponsorilor, câştigate de cele 12 perechi concurente. Organizată de anul III asistenţi medicină generală şi asistenţi farmacie, ediţia din acest an continuă tradiţia şcolii gălăţene conduse de managerul Nicoleta Leibovici.

Citeşte şi: Balul BOBOCILOR la Universitatea "Danubius"/ Miss şi Mister: "Ne simţim învingători!"

Citit 1278 ori Ultima modificare Marți, 25 Noiembrie 2014 13:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.