Nicogrinchea. Ca de Crăciun

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Se aude că FMI-ul nu ne va mai alimenta bugetul, adică nu ne va mai da pe datorie. Într-un fel, e bine că n-o să avem ce restitui, dar îţi pui şi problema intestinelor care ar fi în stare să pună de-o Gală Bute pentru haleală. Nu la fel ca gala croşetată de Udrea, numai transpiraţia ar fi de ele...

* Jocurile de cuvinte nu mai sunt pe toate străzile, doar vine Crăciunul. S-au dat şi pe sub mână, ca pe vremea anihilatului. Nici măcar cu pile nu mai găseşti, dar îmi forţez talentul destul de modest ca să-mi iasă următoarea construcţie: Crăciunul acesta ne-a fost aranjat de Grinch. De fapt, de Nicogrinchea, juristul fără diplomă din Parlamentul României. Înţeleg că nimeni nu dă de urmele documentului. Îl recomandă însă familia şi talentul, ca pe Trandafir, în BD-uri.

* Spiderman, fost preşedinte la Consiliul Judeţean Galaţi, ajuns deputat la Casa Poporului, a vorbit acum două zile despre "banditismul" #rezist, surprinzător fiind faptul că n-a mai apelat la niciun gest pornografic. O fi şi Spiderman în post, Doamne ajută!

* Multă vreme s-a crezut că dezvoltarea omenirii este un îndelungat proces de perfecţionare care se desfăşoară în mod continuu, citez de pe un site de ştiri. În prezent, spune ziare.com, ne aflăm însă la limita capacităţilor noastre şi, cel mai probabil, va urma un declin, opinia aparţinându-le oamenilor de ştiinţă. Cea mai bună dovadă e prezenţa lui Cisiordache la butoane, pe lângă el Daea trece drept un Einstein uşor uzat.

* Nutriţioniştii îşi iau rolul în serios şi ne recomandă pentru finalul de an, adică pentru mesele de Crăciun şi Revelion, o listă beton cu alimente care ar avea superputeri. Este vorba despre mărar, coriandru, fenicul, chimen, leuştean, ghimbir, ananas, pătrunjel şi iaurt. Nici măcar unul dintre aceste ingrediente nu merge la salata de bouef. Sarmale? Nici atât. Iată cum ni se duc tradiţiile pe Apa Sâmbetei!

* A, situaţia este mai şubredă decât pare. Nici apa cu lămâie nu mai e ce credeam - avem de-a face cu un adevărat pericol pentru organism. Stau bacteriile pe lămâie ca miliardarii lui Ţiriac la Balc sau unde se mai ţine celebra vânătoare de mistreţi.

Citit 793 ori Ultima modificare Joi, 14 Decembrie 2017 17:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.