"Analfabetizare" humanum est

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cati Andronescu, figură proeminentă a PSD-ului, este de părere că protestatarii ieşiţi sâmbătă în stradă alterează iremediabil imaginea României în lume. Dau impresia unei ţări neguvernabile, consideră fosta şi viitoarea ministresă de la Educaţie. Încercaţi cu sare, doamna Abramburica, sau cu săpun!

* Canalul Euronews, şocat de viteza cu care românii îşi spală negativ firma, şi-a confecţionat coperta de Facebook cu o imagine din Piaţă, plantând şi câteva invective ca descriere la poză. Ceva de genul #Rezist, #NuCorupţiei sau #Justiţie, adică lucruri perimate. Are dreptate Cateluţa, suntem neguvernabili, altfel nu şi-ar fi schimbat social-democraţii şosetele de două ori într-un an de zile.

* Amărâta de Ecaterina, cu atitudinea ei de femeie între două vârste care abia se retrage de la o pomană, acuză că mulţi dintre manifestanţi au fost aduşi în Bucureşti din banii statului, fiind sponsorizaţi de primării. Este o mostră autentică de umor involuntar, cele mai multe instituţii de conducere a localităţilor acestui RSR (n.a. - Republica Suferindă România, pentru mai tinerii mei cititori) fiind populate de colegii dumneaei de partid. O fi fost Ziua Cârtiţei.

* Ex-europarlamentarul Adrian Severin solicită eliberarea condiţionată, cu toate că abia a fost încarcerat, şi anume pe la finele lui noiembrie 2016. Individul susţine că a scris câteva lucrări ştiinţifice, iar avocata sa, emoţionată probabil de întâlnirea cu mass-media, a scăpat pe gură că cel poreclit Bursucul a ţinut la dos şi cursuri de "analfabetizare". Fireşte, fraza de căpătâi a orelor de "analfabetizare" este "Anal are mere".

* Cătălin Ivan, poate cel mai cunoscut europarlamentar PSD (haideţi, am glumit, cum să-l omitem pe domnul Nica Dan, al judeţului Galaţi căpitan?), susţine că, în urmă cu ceva ani, Dragnea a suspendat o şedinţă de partid ca să se holbeze la Suleyman Magnificul. Vestea bună e că, la final, marele sultan se stinge.

* Ionuţ Lupescu va candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Lupii sunt deja acolo.

Citit 767 ori Ultima modificare Luni, 22 Ianuarie 2018 17:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.