Loterie "pe sărăcie"

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Daddy anunță un miting uriaș organizat de PSD pentru susținerea familiei tradiționale, adică aproximativ două milioane de români. Trebuie să participe și Irinuca, doar și ea este membru. Al Partidului Social Democrat, doar nu vă gândiți la altceva...

* Apropo de Dragnea, directorul general al Guvernului (nu există funcția asta? ba da, e onorifică!) a acordat un interviu în Gazeta Sporturilor pentru a-și flutura sprijinul pentru Lupescu, reprezentantul așa-numitei Generații de Aur din fotbalul românesc. Pricep că și PNL i-ar fi oferit girul. Carevasăzică, trimisul UEFA pentru șefia Federației Române, fost fotbalist cu ani grei de Bundesliga, este dependent de pârghiile politice pentru a-l învinge pe necunoscutul (până acum patru ani) Burleanu. Aproape că-mi vine să-l încurajez pe Răzvan sau voi ține cu Marcel Pușcaș, considerat al treilea ca șanse. Sau n-o să-mi mai pese de fenomenul în care își face loc o asemenea știre: "Oțelul Galați a urcat pe locul al doilea în clasamentul Seriei a II-a din Liga a III-a, deși nu a jucat. Echipa dunăreană a câștigat la masa verde, 3-0 cu Avântul Valea Mărului, echipă retrasă din campionat în pauza de iarnă. Oțelul i-a luat fața în clasament formației Csikszereda Miercurea Ciuc, care nici măcar n-a fost programată, din cauza altei grupări care a renunțat la competiție pe parcursul turului de campionat". Hm, frumos? Pare că doamna Vio e implicată deja în soccer, nu-i așa?

* Adrian Năstase, fost premier al României, a comentat pe blog bombardamentul din Siria, concluzionând că "gușterii înghit orice". Ei, lăsați, mai bine ați povesti cum a fost posibil să comercializați Sidexul prin 2000 pe niște parale chioare... Problema este - și aici aveți mare dreptate, nea Bombo! - gușterii chiar înghit orice, din nefericire. Altfel, n-ați mai fi avut timp să faceți analize de politică externă decât atunci când ați fi fost convocat la vorbitor.

* A fost câștigat un nou mare premiu la Loto 6 din 49, dar e mai "pe sărăcie", adică nici 300.000 de euro. Serios, dacă m-ar fi lovit norocul în halul acesta, mi-ar fi fost rușine să mă laud. Cum spunea acel tovarăș pe Facebook, mai bine sărac și bolnav decât bogat și sănătos?

Citit 762 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2018 17:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.