Eu votez Burlescu

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Pentru ca marșul uriaș al lui Dragnea, mișcarea de susținere a familiei tradiționale (știți, e de două zile informația asta), să aibă loc, este nevoie de asfaltări responsabile, de plombe veritabile. Doar n-o să leviteze bieții oameni, așa e, Daddy?

* Astăzi vor avea loc alegerile generale pentru șefia Federației Române de Fotbal, în cursă aflându-se Răzvan Burleanu, actualul președinte, și Ionuț Lupescu, fost mare fotbalist și reprezentant al UEFA. Favoritul subsemnatului, Marcel Pușcaș, nu are șanse, mai ales după ce Kaiserul, așa i se spune de când era pe teren, și-a șlefuit pile inclusiv la domnul Gâdea de la Antena 3. Pe bune, doar la Nicușor de la Brăila și la Floricica Dansatoarea n-a ajuns Lupescu, individ pe care îl susțin Liviu Dragnea, Gabriela Firea și, de ce nu, Șerbazna plus Neșcolicea. Cum să nu ții cu Burleanu, la o adică, de ce să te fotografiezi cu primărița Bucureștilor, rânjindu-ți fasolea ca și cum ți-au fătat toate vacile din gospodărie?

* Se spune că și Burleanu, acum patru ani, a ajuns jupân la FRF tot prin intervenția politicului, afacere de asemenea urât mirositoare. Nu-mi rămâne, prin urmare, decât să aleg dintre cei doi mari favoriți - eu votez, dragii mei, cu Burlescu.

* Președintele Iohannis i-a aruncat jucăriile lui Tudorel Toader pe geam: n-o trimite la plimbare pe Codruța de la DNA. Să vezi, însă, ce s-a supărat ăla mic de la Justiție - a atacat la Curtea Constituțională. Pe bune, n-are deloc simțul umorului...

* Cred că pe Tudorel l-au evitat toți vecinii de bloc în copilărie, se vedea de atunci că e supărăcios din cale-afară. Ba spărgea mingea, dacă nu primea pasă de gol, ba trăgea cu ochiul la de-a v-ați ascunselea și alte giumbușlucuri care astăzi, când ne-am făcut mari și responsabili, trec drept grozăvii. Chiar așa, cum să te împrietenești cu Tudorel?

* O educatoare din județul Gorj este cercetată deoarece a scris cu pixul pe fruntea unui copil de patru ani. Ea se scuză că a făcut doar un semn mic, asta însemnând că nu prea știe să scrie. Mănâncă și ea o pâine, cum ar fi spus Dem Rădulescu.

Citit 914 ori Ultima modificare Marți, 17 Aprilie 2018 18:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.