Ca "și" inginerul Daddy

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Am văzut ieri un mănunchi de fotografii legate de subiectul plajei de cascadori care este amenajată doar din vorbe (de fapt, mai mult onomatopee) și m-am speriat pentru o clipă: vine barosanul Gaddafi să ne facă băiță la umbra turnului de televiziune? Jur pe ce întâlnesc în cale, dar noul antreprenor/investitor seamănă leit cu cetățeanul-dictator plecat puțin până dincolo.

* Ia să mai terminăm cu lamentațiile că bietul Lupescu, venit pe cai mari de la UEFA, a fost surclasat de feciorașul corporatist Burleanu, că se duce fotbalul românesc pe pustii și așa mai departe! Bătălia asta chioară a fost curat diversiune, așa cum scriam zilele trecute - în vreme ce toți ochii erau ațintiți asupra românismelor de la FRF, Cisiordache și comisia lui se pregăteau să reintre cu bocancii în Codul penal.

* Daddy Dragnea a fost potolit, favoritul său pierzând lamentabil alegerile de la Federația de Dat cu Piciorul în Minge. Rămâne cum am stabilit: se pricepe doar la blonde. Tinere.

* Sunt legist, îmi place să respect legea, s-a caracterizat deputatul Rădulescu-mitralieră. Legalist, acesta e termenul corect, dar mai greșesc și artiștii, deci le trecem cu vederea situațiile penibile. Înțeleg că odiosul parlamentar cu AKM este și mare karatist - are lanț și ghiul cu aur de 24 de karate.

* În luna martie, România a avut cea mai mare inflație din întreaga Uniune Europeană. Deci, se poate, are dreptate doamna Vio, de ce să vedem numai minusuri?

* Dragnea susține că nu poate comenta conflictul Iohannis - Toader. Ca inginer, nu pot să-mi dau cu părerea, a parat șmecherește șeful Camerei Deputaților. Comentarii călâi:

1. Haide, bro, toată lumea bârfește despre orice în țara asta! Ce dacă vorbește un inginer despre justiție sau despre Direcția Națională Anticorupție?

2. Și măcar exprimă-te și matale cum trebuie, așa cum o fac și mulți dintre filologii neamului: Ca "și" inginer, ce mama dracului!

Citit 1055 ori Ultima modificare Joi, 19 Aprilie 2018 20:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.