Apasă pe verde, doamna Vio!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Președintele Iohannis a sunat-o ieri pe doamna Vio ca s-o întrebe ceva punctual. Premierul de Videle nu i-a răspuns, probabil se temea să nu fie amendată că răspunde la telefon în timp ce conduce Guvernul.

* De ce n-a apăsat pe verde ca să discute cu prima persoană în stat? Distinsa doamnă Vio este obișnuită cu roșul din sigla partidului pe care îl reprezintă.

* Avea fasolea pe foc, ținea părul sub cască la salon, făcea șoping, iată destule motive să nu fi făcut dialog cu Klaus Iohannis. Ca să nu mai spunem că soțul doamnei Carmen nu vorbește engleza la fel de bine ca germana...

* Potrivit șefului Consiliului Concurenței, Comisia Europeană se asigură că Sidexul, așa cum este cunoscut combinatul de la Galați, să nu se închidă. Dacă totuși se va întâmpla nenorocirea, cunosc cetățeni care își vor deregla serios somnul de la tura de noapte.

* Se spune că Galațiul nu va deceda nici în sumbra eventualitate a închiderii colosului siderurgic (n.a. – știu că așa i se spunea într-o vreme, habar n-am dacă se mai poartă expresia). Da, municipiul în care ne plătim taxele și impozite ar supraviețui datorită activității de videochat. Nu e o glumă, nici pamflet, cum încearcă unii să se ascundă în spatele incapacității de a scrie, ci o concluzie a unui cotidian național. N-am avut șansa de a fi educat în acest sens, bașca sunt lipsit de talent... Lasă, mamă, să facă videochat al lui Popa de la etajul doi, că tu nu ești în stare, cam așa ar fi trebuit să mă cicălească mama în copilărie.  

* Olivia Steer a primit un premiu în cadrul „Galei Femeilor care dăruiesc sănătate”, apoi i s-a luat. Sponsorii au făcut presiuni după ce și-au dat seama că-și asociază imaginea cu o persoană arhicunoscută pentru pozițiile sale anti-vaccin. Altfel, libertatea de exprimare – trebuie să spun că nu sunt de acord cu opiniile doamnei Steer – nu cunoaște limite, mai ales pe cele inferioare.  

* Cât de nepricepuți sunt jurnaliștii care se miră ca toanta în bâlci, vorba regretatului Dem. Rădulescu, la aparițiile glossy ale Simonei Halep? Wow, ce apariție sexy, și-a pus tocuri! Ce titlu e ăsta? Mai au un pic și clamează că „a descoperit și țăranca rochia de seară”.

Citit 1131 ori Ultima modificare Vineri, 20 Aprilie 2018 20:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.