Dar Simfonia Garoafelor?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Doamna Vio de la Palatul Victoria a fost vineri la Pitești pentru a participa la Simfonia Lalelelor, ocazie cu care a fost scoasă de la naftalină fanfara militară, copiii de la grădinițele din municipiu au fost echipați în culorile tricolorului, iar o fetiță de trei ani a stat în cap pe asfalt, demonstrația sa având loc în fața tribunei oficiale. Ce mesaj subtil, câtă ironie în tsukahara acelei copile – Guvernul României este condus tot cu mătreața în picaj, ce rost are să ne amăgim!

* Mă întreb când va avea loc Simfonia Garoafelor din județul Teleorman. Răspunsurile, la Poșta Redacției.

* Am cunoscuți derutați de anunțul conform căruia un suedez care se pricepea la muzică a plecat puțin până dincolo. Cât de bronzat era?, m-a întrebat unul dintre ei. Ce bronzat, băi, l-am luat la rost, nu auzi că era suedez (n.a. – Avicii i se spunea și croșeta muzică de club)? Bine, bine, suedez, dar era din neamul lui Onoriu? Pe cuvânt, ori mă exprim eu prost, ori cei din jur mă tratează superficial...

* Sindicatele din ArcelorMittal solicită desecretizarea contractului de vânzare a combinatului siderurgic gălățean. Dar cine spune că a fost vândut? Mamutul siderurgic de lângă Balta Cătușa a fost mai mult dat pe caiet, să fim cinstiți!

* Primarul de Cluj-Napoca, Emil Boc, a glumit după ce l-a strâns în brațe Simona Halep la finalul meciurilor de Fed Cup: „Nu mai spăl cămașa, sunt foarte emoționat!” Încerc să-i blestem pe toți edilii din republică – de-ați umbla transpirați și neschimbați (la ie și ițari mă refer, nene, nu la zilele de scrutin), dar cred că stric orzul pe gâște. Aleșii neamului preferă să lase urme de parfumuri scumpe.

* După un calcul sumar, prin august vom avea 57 de grade Celsius, doar n-am atins degeaba 30 de grade în aprilie. Safari oricum avem în trafic, giboni sunt, așadar completăm decorul african.

* La Brașov a fost stabilit un nou record mondial pentru cel mai mare lanț de oameni care citesc. Lanț, lectură? Mai lipsesc scriitorii. Deja îmi sună a condiții de detenție.

Citit 903 ori Ultima modificare Luni, 23 Aprilie 2018 20:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.