Ne-a făcut de râs, ce mai!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Șeful unui post de poliție din județul Galați s-a plictisit de bine și a decis să facă de râs ditamai regiunea de sud-est a României: a cerut la Tribunal un ordin de protecție împotriva soției sale și s-a trezit cu un nemaipomenit refuz. Organul se află în plin proces de divorț cu nevastă-sa și în rușinoasa-i solicitare se plânge că femeia țipă la el, sparge farfurii de nervi și, colac peste pupăză, i-a dat un pumn în spate. Nu vă mai dați coate, povestea e mai complexă decât pare și schimbă și legile nescrise ale românilor. Cu alte cuvinte, în spatele unui polițist autohton de succes se află o femeie isteric de puternică.

* Deputații și senatorii au început săptămâna cu o zi liberă, de fapt au rămas ieri în circumscripțiile electorale, în teritoriu, cum ar veni în limbaj de rumeguș. Au chiuit și ei cu Lenuța și Costel, mereu e nevoie de un fochist la grătar.

* Doamna Vio de la Palatul Victoria a petrecut ieri în mai multe locuri, doar a fost sărbătoare. La final, după ce s-au golit paharele și farfuriile, i s-a transmis vedetei de Videle că n-o cheamă nici Elena, nici Constantin. Ca să nu se supere că nu i-a zis nimeni la mulți ani. 

* O turistă din Budapesta a ajuns la spital după ce a fost mușcată de urs lângă Lacul Sf. Ana din județul Harghita. Femeia voia să-și facă un selfie cu blănosul, însă pare-se că acesta n-a gustat gluma – n-avea cont nici pe Instagram, nici pe Snapchat.

* Conform unui ziar online care se dă responsabil, „în următoarele două săptămâni se va face mai cald, dar nu scăpăm de ploi”. Bietele ființe care nu înțeleg rostul ploii se învârt doar între noțiuni efemere precum plajă, bere la terasă, șlapi și pălării de paie. Iar duminica, în ziua de scrutin, ai pretenții să interacționeze cu ștampila de vot.

* Toate problemele planetei s-au rezolvat, Lenuța Udrea a serbat ieri în Costa Rica, iar pe un portal foarte bine utilat m-am împiedicat de următorul breaking news: Câinii care se nasc vara prezintă un risc mai ridicat de a dezvolta boli cardiovasculare în comparaţie cu semenii lor care vin pe lume în alte anotimpuri. Dar dacă eu am pisică, ce fac cu informația asta?

Citit 1119 ori Ultima modificare Luni, 21 Mai 2018 23:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.