Dar consilierul de imaginație?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* O studentă din Galați se numără printre cele mai frumoase femei din lume, acesta fiind rezultatul unui concurs mondial de estetică feminină. Sunt sigur că informația e veritabilă, nu degeaba se vorbește că acest municipiu a renăscut din video-frumusețe după intrarea la apă a combinatului.

* Daddy și fiul său au scăpat de amendă, în ciuda faptului că cel mare a circulat cu autoturismul fără ITP al odraslei, anunță Poliția Română. Explicația e banală: constatarea trebuia făcută în trafic de agenții de la Rutieră, nu pe Facebook... Desigur, nu vor avea de suferit nici din cauza altor lipsuri: ATP, CTP etc.

* Mai mult de 20 de familii din landul german Bavaria riscă amenzi de până la 1.000 de euro, pentru că au furat startul vacanţei şcolare. Incredibil, nu-i așa? Să fie pupați pe portofel din cauza aplicării modelului românesc – numai ai noștri pleacă toți o dată la termen sau cu o zi înainte (de asemenea, toți) ca să evite îmbulzeala.

* Elevii din Constanța s-au revoltat deoarece au fost puși se defileze ca pe vremuri. Primarul orașului de pe litoral, Decebal Făgădău, nu Radu Mazăre, așa cum mi-ar dicta rutina, a avut o replică de film prost: „Nu mă interesează, doi copii din 30.000 înseamnă zero”. E clar, urmașul fugarului din Madagascar a făcut matematica nu oriunde și nu cu oricine. Cu profesoara de limbă română a doamnei Vio de la Palatul Victoria.

* Apropo de premierul României, sper că sunteți la curent cu ultima lebădă scăpată pe cavitatea bucală. Nu mai e de multă vreme porumbel... Întrebată de un reporter băcăuan cum mai suportă să fie ciuca bătăilor, Viorica Dăncilă a parat ca oamenii mari, cel puțin astfel și-a dorit: „Încercați și dumneavoastră un exercițiu de imagine (sic!) ca să vedeți cum este!” Mă întreb ce făcea consilierul de „imaginație” al distinsei intelectuale de Videle...

* De aici și următorul panseu. Doamna Vio, la duș, fredonează din John Lennon: Imaginație all the people!

* După ce a câștigat campionatul de fotbal (n.a. – cu CFR Cluj), antrenorul Dan Petrescu este dorit de chinezi. Bravo, boss, unul n-ar dori s-o transfere pe doamna care conduce Guvernul.

Citit 1131 ori Ultima modificare Marți, 22 Mai 2018 17:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.