Calificarea ex-ministrului PLM

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Există bani pentru salarii și pensii, anunță doamna Vio de la Palatul Victoria, la o zi după ce soțul doamnei Carmen tuna de la Cotroceni că e o mare harababură la Guvern. Și dacă nu există, doamnă Dăncilă, în ciuda faptului că dumneavoastră spuneți că există... Eh, dacă nu există, nu există, ar putea răspunde laconic premierul României. * Românii au tot mai multă încredere în Uniunea Europeană, susțin studii recente. Statul paralel likes this, ar putea concluziona amar muncitorii de la Antena 3.

* Suntem martorii unei descoperiri unice: specialiștii sunt de părere că pe teritoriul României au trăit, simultan cu dinozaurii, și mamifere. Câți ani ai, de fapt, cetățene Iliescu Ion?

* Fostul ministru al Educației, Liviu Marian Pop, a făcut o glumiță vulgară pe Facebook: „Bună dimineața, prieteni! Eu, Pop Liviu Marian, plec la muncă, voi ce faceți?” Postarea acestuia era susținută de o fotografie în care rolul de vedetă e jucat de acronimul PLM care nu înseamnă prosperitate, curățenie sufletească și nici „la mulți ani, domnule Gabriel Liiceanu!” (a fost ieri ziua domniei sale, d-aia). Vă dați seama, individul a condus în două rânduri sistemul educațional autohton... Aș mai râde, dar musai după ce aș fi beneficiarul unei vize occidentale.

* PLM, nene Pop Liviu Marian, te califică, cred că e singurul grad care te scoate din mulțime.

* Imaginația subsemnatului, și nu imaginea, așa cum ar bălmăji o persoană sus-pusă, naște următoarea ipoteză: pentru doamna Vio de la Palatul Victoria, PLM e de bine. Înseamnă palamakia.

* S-a luat Iohannis, cu stilul său unic de a cânta atunci când te ceartă, de guvernarea PSD-ALDE? Da, a acuzat faptul că n-ar mai exista bani pentru lefuri. Ulterior, pe domnul președinte l-a servit excelent Olguța, pe o rețea de socializare deținută de Zuckerberg: „Păi, cine a promulgat Legea Bugetului? Nu mai știe ce a semnat?” Ustură, mister president, când te pune la punct un politician ca doamna Vasilescu! E ca și cum ai rămâne fără hârtie igienică de sărbători.

Citit 1104 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Mai 2018 23:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.