Voi fără pod, noi fără autostradă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Se mai merge cu democrația la ofertă? La două luate cu banii jos, primești și o dictatură. Mă rog, totalitarism. * Doamna Vio de la Palatul Victoria întărește spusele vicepremierului gălățean Ștefan: vor fi construite trei autostrăzi noi, însă toate – dacă fi-va să vadă pamblica și foarfecele, ca să citez din ministrul Educației – vor evita zona de sud-est a României. Mă tem în aceeași măsură că aceste segmente de drum de mare viteză vor merge până în Elveția, acolo unde marmota se joacă de-a tata și de-a staniolul.

* Cu alte cuvinte, brăilenii n-ar trebui să fie triști că nu va mai fi ridicat podul pe bucata de teren a lui Bunea Stancu... Nici Galațiul nu va avea autostradă. Pe bune, de ce să ne mai certăm între noi?

* Nu pricep șpilul cu Victor Ponta – ce vrea el, de ce s-a stârnit vântul prin PSD? Revine ca salvator al partidului, știe ceva în privința termenului de săptămâna viitoare, va fi condamnat Daddy? Altfel, un nene Bănicioiu a anunțat ieri că sare pârleazul la formațiunea inventată de fostul premier. Frumos scenariu, boss: decât Dăncilă, prefer un Ponta vreme de șaptesprezece mandate. M-am dat de gol, ce mai!

* Ilie Năstase a fost agățat ieri în trafic cu damf de bere la volan. Trei bucăți cinstise fostul număr 1 mondial la tenis. I-a jignit pe polițiști, i-a făcut milițieni, și a ajuns încătușat la secție. Nu ne mai respectăm valorile, e clar, băieții de la Rutieră ar fi trebuit să-i dea și niște alune ca să meargă și a patra bere.

* S-a terminat Exatlon, emisiunea la care un român s-a uitat, iar celălalt nu recunoaște. Subsemnatul a răsfoit vreo două episoade, s-a lămurit și a revenit pe Netflix. Ideea este că acest show are un câștigător, actorul Vladimir Drăghia, care a decis să-i doneze întregul premiu, 100.000 de euro, campaniei MagiCAMP. Dacă nu e scenariu, tipul merită standing ovation. Nu-l știu de miliardar, și chiar de-ar fi fost. Da, nene, mai avem o șansă, nu s-au consumat toate...

* Ieri a intrat în vigoare noul Regulament privind Protecția Datelor (GDPR). Pe scurt, dacă nu i-ai spus unui site că nu îți poate folosi datele, asta nu înseamnă că le poate stoca şi utiliza. Totuși, băieții cu metoda „Accidentul” nu cred că se vor alinia normelor.

Citit 1223 ori Ultima modificare Vineri, 25 Mai 2018 17:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.