Weekendul din Costa Rica

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Nuți Udrea a luat ieri șase ani cu executare. Îi poate face doar la sfârșit de săptămână, conform proiectului de lege? Întrebam pentru o prietenă - se aude că în Costa Rica e numai weekend.

* Abia acum poate să intre fata în proiectele Netflix, așa cum bălmăjea în interviul acordat Gazetei Sporturilor. Încă se mai turnează sezoane la Narcos și El Chapo (pentru neavizați, e și cu pârnaie în aceste producții de mare succes).

* Cum o fi să primești sentința direct de pe plajă, savurând un cocteil regulamentar? Ah, Costa Rica, Costa Rica, cum mai stă ea și cu Bica... Iertare pentru această rimă infantilă, însă nu aveam nimic pregătit. Pur și simplu, m-a șocat decizia definitivă a instanței.

* Procurorii nu pot fi în subordinea unui ministru. Dacă va fi nevoie, putem să convocăm un referendum, a afirmat ieri președintele Iohannis. Mai are un pic și ne anunță și programul Telejurnalului... Pe bune, subiectul ăsta a împlinit săptămâna, boss!

* Grațiela Leocadia Gavrilescu (ce părinți nobili pe capul distinsei ministrese de la Mediu!) a opărit ieri niște afirmații, obligată fiind de Ziua Mondială a Mediului: "ONU desfășoară Ziua Mediului sub agid... egida îndepărtării plasticurilor (sic!). Mediu fără sănătate nu se poate, este clar!". Câteva comentarii agid... ăsta, acide:

1. Madam, sănătate fără mediu nu se poate, nu invers, aia e o încropeală! Și, dacă tot am prins ocazia asta, mai lasă isteriile când se apropie vreun microfon! N-ai apărut pe lume la minister, tot cu M începe numele instituției, dar i se spune maternitate.

2. Dacă nu e voie cu plasticuri, nu-i dă voie DEX-ul hazliu, sper ca Leocadia să migreze spre elasticuri. I s-ar potrivi.

* Au trecut două zile de când a devenit viral manifestul pentru mitingul PSD, acțiune programată sâmbătă seară la București, și n-am pomenit nici măcar o consoană. Dar puteam să scriu despre P, S și D... Cum să botezi manțocăria asta "Mitingul contra abuzurilor"? Oare cât de fraieri îi consideră Dragnea pe alegătorii săi? Cam atât.

Citit 1053 ori Ultima modificare Marți, 05 Iunie 2018 17:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.