Vestonia doamnei Vio

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Un jurnalist bucureștean, Buzăianu i se zice, a remarcat cu talent figura de elev a doamnei Vio de la Palatul Victoria, după bâlba cu premierul Estoniei. E acel chip de puștan care trece pe la școală din An în Paști și care nu mai poate fi traversat de emoții grozave. Așa, și? Asta-i expresia de sub fondul de ten al madamei, adică nu am udat buretele pentru că am uitat... Ce, doar n-o să-mi spuneți că am trei în teză?! N-are cum, am luat un șapte la sport, deci îmi iese media. Cam în halul acesta se poate traduce rânjetul tâmp al prim-ministrului României după încă o gafă antologică.

* Carevasăzică, Viorica Dăncilă și-o fi scris în agendă că, după întâlnirea cu oficialul Estoniei, va da o fugă în Vestonia și Sidonia. Nu se poate să rateze trilogia.

* Nu-l pot da uitării prea repede nici pe Șova de la Transporturi, acel ministru care a justificat în cheie proprie lipsa autostrăzilor din republică. "Este o rețea de autostrăzi minunată în Occident. De ce au venit multinaționalele aici? Pentru că sunt salarii mici. Când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari. Și tot vor pleca. Către alte zone fără autostrăzi, dar cu salarii mici". Iau de bun argumentul individului și îmi voi dezvolta o aplicație care să mă anunțe când mă va paște o creștere a lefii - cum mai apare un kilometru de autostradă, cum se umflă procentele pe fluturaș.

* Întreb retoric dacă e bine remunerat Bogdan Tomulică, comentator la TVR, ca să ne salute la finalul fiecărui meci cu nerozia "să auzim de la excepțional în sus"? Pe același palier cu "excepțional" nu e bine, sunt vecinii zgomotoși? Cât de sus să fie? La "excepțional minus unu" se poate ajunge și pe scări?

* Nemții, bătuți surprinzător la Mondialele din Rusia, au urcat la un moment dat în autocar, deci au confirmat eșecul (proverbul are notorietate, n-o să povestesc gluma). Totuși, nu mă pot abține să nu-l întreb pe Liviu Dragnea cu ce autocar i-a trimis la meci.

* Ah, știam că mai am un panseu legat de evenimentul care a demolat rutina românului. Naționala Argentinei, după 1-1 cu Islanda, seamănă cu site-ul TVR-ului în toiul competiției. Se înțeapă.

Citit 1120 ori Ultima modificare Luni, 18 Iunie 2018 20:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.