Bombonica pe colivă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ce seară minunată acum două zile, un sentiment inexplicabil! Nu anticipam așa ceva, ba chiar îmi pierdusem orice speranță, credeam că de undeva va sări la un moment dat iepurele... Cum să iasă așa ceva, domnule? E imposibil, îmi spuneam, trebuie să fii naiv ca să te intersectezi cu o asemenea nebunie! Pe bune, voi v-ați fi așteptat ca Argentina să piardă cu 3-0 în fața Croației? Nici măcar un gol din partea sud-americanilor?

* Dragnea a fost acum două zile mai aproape de Poartă decât Messi. Aceasta poate fi una dintre explicații.

* Mi-am propus (v-am expus motivele la începutul săptămânii) s-o las moartă cu fotbalul în această săptămână, în ciuda faptului că Mondialul din Rusia e peste tot. Simt că mă râcâie o chestiune. De pildă, naționala de fotbal a Argentinei pare alcătuită de Viorica Dăncilă. Icardi, Higuain și Dybala, care au marcat 67 de goluri în cel mai recent sezon de Serie A, erau acasă sau pe bancă până prin minutul 50 și ceva al jocului cu Croația. Ca să nu-i pomenesc și pe alții... Și parcă l-am văzut și pe Andrușca de la Economie în primul unșpe.

* Apropo de doamna Vio de la Palatul Victoria. Distinsa crede cu tărie în nevinovăția lui Daddy. Eh, s-a băgat la ceva greu, să moară Jilava... Propun să înceapă cu o problemă de clasă primară: câte luni au trei ani și jumătate, de pildă?

* Până la urmă, are și doamna dreptate. Cui îi va mai face cafeaua dacă se va păstra sentința și după vizita de la Apel? Chiftele îi va găti Irinuca, în caz că nu va găsi ceva mai bun între timp.

* Istoria de acum două zile se poate scrie în doar trei cuvinte, e doar pentru cunoscători: Bombonica pe colivă.

* În dosarul lui Daddy (am urmărit spectacolul la televizor, uitasem de meciul Franța – Peru, de la taica Vladimir), primise condamnare încă din primele minute ale întâlnirii Înaltei Curți de Casație și Justiție și mass-media o doamnă pe nume Olguța Șefu. Mi-am ciupit retina, am crezut că-i rost de vreo ghicitoare. S-a dovedit mai târziu că acela era, de fapt, însuși bossul Livache.

 

Citit 1005 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iunie 2018 16:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.