Murdărirea e în continuare bună

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Până la urmă, l-a tăiat Iohannis pe Fifor sau nu? E fake news, cum decretează canalul TV al lui Gușă? N-ar fi putut să taie pe altcineva? Nu dau nume, se servește fiecare după cum îl ajută imaginația.

* E vorba de fotografia de la summitul NATO, imagine în care președintele României apare când și când alături de ministrul Apărării. Se spune că pe site-ul Administrației Prezidențiale a fost photoshopat subalternul lui Dragnea, apucătură care i-ar face mândri pe alde Nicolicea, Iordache și Firea, nicidecum pe cel care trage la căruța anti-Livache. Bine, angajații domniei sale s-au apucat să defrișeze pixelii (dacă o fi întemeiată bănuiala), nu însuși soțul doamnei Carmen, dar orișicât. Jubilează Antena 3, măcar atât...

* Un bărbat a fost atacat de un urs în centrul orașului Băile Tușnad. Culmea, eu știam că ăsta nu e oraș, însă e drept că n-am mai ajuns de multă vreme prin zonă.

* Tăriceanu, insul din cealaltă Cameră, ne-a livrat ieri o declarație monumentală: "Nu pot fi lăsați în continuare procurori care cred că scopul lor este să găsească vinovați". E ca și cum l-ai culpabiliza pe electrician că singurul său obiectiv este să-ți refacă instalația șubredă și că nu are altceva mai bun de făcut decât să sesizeze improvizațiile din apartament. N-ai cu cine, niște țărani.

* FIFA anunță că n-a fost descoperit niciun caz de dopaj la Mondialul de fotbal din Rusia. Cine se scuză, se acuză, parcă așa am citit pe cotorul unui bilet de intrare la un meci de Divizia B. A întrebat cineva dacă au fost probleme sau ce, de la ce s-a luat forul planetar? N-ar fi putut păstra totalmente tăcerea pe marginea acestui subiect? Cu unii care aleargă ca zbuciumații dintr-o parte a terenului în minutul 90, după 70 și ceva de meciuri jucate în acest an competițional, este o imprudență să scoatem din sertar o asemenea dezbatere. Hai, mai bine-un cântec vesel să cântăm...

* Poftiți o situaţie incredibilă din Botoșani: voluntarii care au făcut curat la un spaţiu de joacă au fost puşi să aducă mizeria înapoi. Murdărirea este bună, așa se spunea la televizor în deceniul trecut, iar unii n-au reușit să depășească acest obstacol.

Citit 944 ori Ultima modificare Vineri, 13 Iulie 2018 15:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.