Acum se poate da foc

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Se rostogolește neoficial informația că Guvernul României va scoate de la naftalină în zilele următoare Ordonanța de Urgență 13, acea abreviere care cobora republica în stradă în februarie 2017. Până la urmă, Dragnea nu-și remunerează în van consilierii israelieni despre care se spune că ar fi fost decisivi în campania din decembrie 2016: dacă n-a mers pe timp de iarnă, când temperaturile au făcut totuși casă bună cu revolta românului de bună-credință, va funcționa sigur în iulie. Ai noștri sunt în Lefkada, Antalya și Apuseni - în această perioadă a anului poți să dai și foc la țară. Acum arde sigur.

* Primul robot cetățean al unei țări, Sophia din Arabia Saudită (ați zărit-o și în studioul Andreei Esca, la Pro TV), a vorbit în weekend despre gen și conștiință, iar specialiștii sunt înfricoșați că posesorii de inteligență artificială ar putea deveni autonomi. Așa este, nu ne temem degeaba, unul dintre ei - foarte bine poziționat, votat de milioane de inși - a revocat-o recent pe Codruța Kovesi.

* Tudorel Toader, ministrul cu amantă de la Justiție (ministrul, nu amanta!), își permite să contrazică ambasada Germaniei la București: "Abuzul în serviciu nu e incriminat în mod distinct în Codul Penal din Germania". I-auzi, știe mai bine profesorul venit de la Iași decât trimisul Angelei Merkel în capitala României! Și ce mai știi despre ăștia, Tudorele? Fă ceva, fă-i de râs, măcar nemții de rând să afle adevărul din gura unui profesionist desăvârșit din Balcani...

* Fostul premier Adrian Nastase a declarat sâmbătă ca președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut nenumărate compromisuri în privința legilor Justiției. Ca să priceapă și doamna Vio de la Palatul Victoria, Bombonel, căci așa i s-a spus aproape un deceniu lui Adi, evocă punctul culminant dintr-o reclamă la coniac. Celebra serie cu Dorel. Năstase e ăla experimentatu’, iar Dragnea, abia parașutat de la Teleorman, încearcă să obțină permisul de șofer de TIR. Nu așa, mă, nu așa! Las-o la punctul mort, așa!, cam pe aici bate dojana lui Bombo. Cu alte cuvinte, te-ai strofocat aiurea, ești plin de transpirație, ai blocat și drumul, însă camionul a rămas pe loc. Și mai miroși și a motorină.

Citit 897 ori Ultima modificare Duminică, 15 Iulie 2018 17:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.