Anexa Războinica

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Darius Vâlcov, artistul care a scris programul de guvernare al lui Dragnea, a ieșit la televizor acum două seri pentru a anunța apariția unei noi cavități în covrig. Vom face o stațiune montană cu peste 160 de kilometri de pârtie, a spus printre altele tipul cu tablourile ascunse în țintirim. Subsemnatul, naiv din fire, se aștepta ca altcineva să facă pârtieee... Liviu, firește, însă OUG 13 se întoarce și rezolvă și punctele negre de pe chipul îmbătrânit al liderului teleormănean.

* Același Dariusică a anunțat că România și-a luat nasul la purtare, creșterea economică a republicii fiind de 24 la sută. O fi din cauza dioptriilor, poate din cauza apei care nu se dă înghețată... E balamuc la nemți, Angela Merkel nu mai vorbește cu nimeni de pe lângă ea: ne-au făcut românașii, fraierilor, nein, nein, țugulanilor!

* Franța are o scuză, mă rog, monsieur Macron. Ăsta micu’ a fost ocupat cu finala Mondialului de fotbal, bașca i-a făcut Kolinda cu ochiul, dar tot nu se explică acest decalaj vâlcovian. Nici statul paralel nu-și revine, e clar că treabă se face numai cu cei slab pregătiți. Competențele din umbră ale Guvernului Viorica fac ravagii - care Tigrul Europei? Suntem elefanții bătrânului continent. Da, da, cu tot cu buzunarele vraiște.

* Kylian Mbappe, atacantul-revelație al naționalei de fotbal a Franței, își donează toți banii câștigați la Cupa Mondială. E vorba de un mărunțiș de aproape 400.000 de euro. Ce bleg e ăsta, pare să fi zis Dragnea (sau poate că e doar o nefericită asemănare de voce), n-aș fi făcut niciodată o asemenea gafă. Banii luați cinstit de la turneul final puteau fi chiar furați din propriul cont, așa, de amorul artei, pare să fi continuat vocea...

* Dorim să ne anexăm (sic!) pe prevenție, a afirmat doamna Vio de la Palatul Victoria, în startul ședinței de ieri. Să ne anexăm, nu să ne axăm, adică the show must go on. Nu cred că există în România un elev de clasa a III-a care să greșească atât de des precum madam adusă de la Videle, via Bruxelles. Și pe Xena ar fi în stare s-o boteze: Anexa Războinica. Cineva ar trebui să oprească acest spectacol macabru!

Citit 953 ori Ultima modificare Marți, 17 Iulie 2018 18:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.