Copii, n-a luat mustăciosul de la voi?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Doamna Vio de la Palatul Victoria s-a întâlnit ieri cu președintele statului. La Cotroceni. La finalul întrevederii nu s-a făcut nicio declarație. Încă nu se știe cine a deschis primul gura.

* De ce n-a comunicat Klaus Iohannis nimic după dialogul de jumătate de oră purtat cu Dăncilă? Era plecat purtătorul de cuvânt în concediu. În aceeași situație se află și femeia bună la toate de la Palatul în fața căruia a protestat Floricica Dansatoarea. Bună la toate, așadar, deci nu e eligibilă pentru acest post actualul premier după ce va fi dat la o parte de mustăciosul teleormănean.

* Vâlcov-artistul-cu-tablouri-ascunse-în-țintirim (iertare pentru acest nume indian, însă n-am avut de ales!) o face pe prorocul. În doi ani vom ajunge din urmă Finlanda, susține creierul din spatele programului de guvernare al lui Dragnea. Greșeală, nu-mi convine - înseamnă că vom avea temperaturi foarte scăzute. Pfuai, emigrez în Congo! Iarăși.

* Autostrada Soarelui a cedat. Pe sensul spre București au început să sară dale și traficul a fost deviat, anunță agențiile de presă. Lasă, nu-i tragedie, face domnul Vâlcov alte autostrăzi, stațiuni montane cu aproape 200 de kilometri de pârtie și vreo opt ani de închisoare. Ups! Asta nu știu de unde a apărut.

* Avertisment pentru românii care merg cu mașina în Grecia: Codul Rutier a devenit foarte dur și în multe cazuri permisul de conducere poate fi ridicat pe loc. Vedeți, nene? Tot mai bine e la Mamaia - aici poți intra și cu mașina, ca neamul prost, pe plajă... Nu te amendează nimeni, te ignoră toată lumea, cu excepția telespectatorului Pro TV care te filmează - nenorocitul naibii! - și te dă în gât la doamna Esca.

* Galațiul ține pasul cu tendințele: două clanuri de băieți cu tatuaje s-au luat la bătaie din cauza unei programări la frizer. S-au tras de păr, cum ar veni. Ehei, unde sunt golanii adevărați de pe vremuri? Oare și-au pișcat cu ceară sprâncenele?

* S-a rupt scena de la Mamaia Copiilor, iar organizatorii dau vina pe cei mici. Au sărit în sus de bucurie și, iată, nefăcuta! Și de unde atâta entuziasm pe copii? Dragnea n-a luat de la ei?

Citit 914 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Iulie 2018 17:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.