A fi sau a nu Fifor. Daea

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* E frumoasă povestea cu guvernarea, dar râdem pe banii noștri. E musai să ținem cont de această axiomă. Îi vezi pe Daea și Fifor cum își lustruiesc legitimațiile de ministru și-ți dai seama că nici în Africa nu-i dracul atât de negru. Emigrare, nene, nu safari!

* Daea ziceam? Distinsul agramat, pe lângă un nou buchet de dezacorduri, a basculat pe cavitatea bucală o maximă mioritică de 24 de carate: "Nu intru în categoria acelora care critică oaia seara și dimineața mănâncă brânza". Să se consemneze:

1. Bine că n-a folosit bărbatul oii în această pildă mustind a sevă! Și nu de vorbele de ocară aduse după asfințit mă tem...

2. Se spune că, la români, brânza de capra vecinului ar rămâne cel mai căutat aliment.

3. Nea Petrică, fericit fie de numele-i sfânt, pare totuși un om blând care nu poate să tragă la răspundere pe cineva. Nu-l văd în stare să bârfească o mioară. De aici să i se fi tras oare baciului moldovean?

* Gurile rele spun că Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume. Ciudat, să deții 60 de avioane, așa cum scrie presa internațională, dar să nu te cheme măcar o dată mustăciosul la vânătoare la Balc? Nene, nu despre Dragnea e vorba, ci despre Țiriac. Cu alte cuvinte, măcar la un capitol poate fi întrecut și fostul soț al Bombonicăi. Sub nas.

* Un jandarm aflat în timpul liber a prins un bărbat care a furat banii unei femei în autobuz, în Sectorul 4 al Capitalei. Nu-ți trebuie pile la depozitul de imaginație ca să vezi în această scenă o biată țară din sud-estul Europei tâlhărită indiferent de oră. Da, despre România este vorba, ea este acea doamnă care circulă într-un mijloc de transport vai de capul lui, fără aer condiționat, cel mai probabil în picioare, căci au fost alții mai iuți de picior... Și, da, mereu o buzunărește vreun deștept, ba chiar îi bagă sula în coaste ca s-o deposedeze de bunuri. Mustăciosule, te regăsești în acest tablou?

* Specialiștii se întreabă care este varianta mai sănătoasă dintre antiperspirant și deodorant. La ce temperaturi se anunță în august, ar merge folosite la grămadă, dar musai după un duș corespunzător.

Citit 878 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 August 2018 06:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.