Nema porc. Actimel

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Conform unui studiu realizat în ultimii ani, foarte puțini români se îngrijesc de dinții lor. Practic, românii sunt europenii cu cei mai mulți dinți lipsă, trei din zece neavând nicio mahmudea naturală. Ne confruntăm cu niscaiva situații distincte:

1. Ne putem lăuda cu mioriticii care își lasă doar dinții din față, la mișto, iertat să-mi fie termenul de bâlci... Altfel, cum să mai scuipi, boss? Îți trebuie filtrul natural.

2. Măseaua, una dintre ele (nu contează care), e obligatoriu să rămână în cavitatea bucală, altceva chiar nu te mai interesează atunci când cu plăcere tragi la ea. Da, la măsea, n-are rost să încurcăm personajele, nea Traiane! Sănătate, nu te-am mai băgat în seamă de ceva vreme.

3. Ar mai fi nevoie și de incisivi, dar nu în toate cazurile. Vrei să-ți muști prietenii de partea dorsală? Ai mare nevoie de categoria enunțată. Prin urmare, vezi ce speli dimineața și seara!

4. Liviu Dragnea. Atât, ce mai doriți? Nu l-ați remarcat nici măcar o dată? E cel mai popular exemplu de cum îți poți ucide propriul dentist.

* Petre Daea, de la Agricultură, le recomandă ciobanilor din România să cântărească altfel decât erau obișnuiți, și anume cu efortul minții. Boss, dar dacă mi s-a stricat TAS-ul de la mansardă, din cauza guvernării, oare cum mă voi descurca?

* Dilemă ușor bacoviană, m-am jucat cu ea și anul precedent, iar cei iuți de mână, ca politicienii de carieră, și-au însușit-o: Ce a fost mai întâi, grindina cât oul de porumbel sau pielea de găină?

* Cercetătorii au ajuns la concluzia că activitățile casnice, precum plimbatul aspiratorului, prelungesc viața. Și frecatul podelelor este eligibil pentru a prinde vârste matusalemice, ocazie cu care îmi vine s-o întreb pe cea mai bogată femeie din lume, după ce s-a dus dincolo la 94 de ani, dacă a avut femeie în casă.

* Ce soartă cruntă, în țara Mioriței, republica în care aproape zilnic se vorbește despre oaie (mai ales că porcul va deveni istorie), să ni se recomande consumul de Actimel...

Citit 767 ori Ultima modificare Luni, 13 August 2018 18:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.