Ușor cu tigrul pe scări!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Organizarea unui festival sexual, care include o temniță pentru sado-masochism și o "zonă de joacă pentru adulți", a stârnit neliniște într-un orășel din comitatul britanic Kent. Neliniște? Doar pentru că s-au dat repede biletele de intrare...

* Eu mănânc pepene acru în fiecare zi, a declarat acum două zile figura de benzi desenate de la ministerul GAZ-urilor. Boss, ăla e pepene maro, iar gustul n-are cum să fie cel reclamat. O fi din cauza apei de gură, încearcă și matale altceva!

* Un șofer de TIR a intrat cu mașina într-un tren care se mișca în felul său, cu întârziere, prin județul Vâlcea. Tipul merită premiat de CFR, a încercat să mărească viteza garniturii de tren, doar că n-a știut pe unde să intervină. Niciodată din lateral, niciodată nu se procedează astfel.

* Facebook anunță că, ușor-ușor, este părăsit de adolescenți. Dragneo, Dăncilă, Vâlcoave, stați calm, nene, nu înseamnă că va dudui economia tigrului continental...

* După impactul cu asteroidul care a dus la dispariția dinozaurilor, pământul a stat doi ani în întuneric. Cam ca Grădina Publică din Galați, nu-i așa? E bună comparația? Oare câinii maidanezi au ceva în comun cu dinozaurii? Doamne, câte curiozități!

* Specialiștii se înghesuie să ne ofere ponturi ca să avem un creier fericit și să ne inunde starea de bine. Ei, lăsați, ne descurcăm și singuri, n-am auzit ca Știrile de la ora 5 să fie scoase din grilă!

* S-au și se vor mai scumpi benzina și motorina, acoperă-mi ficatul cu ceva! Cu un bon de carburant sau cu niște bani de-mprumut, iar dacă nu, mai lasă-mă-n nedumerirea mea... M-aș duce până la Giurgiulești, însă nu găsesc ultima rimă.

* La Spitalul Județean Constanța, inspectorii OPC au descoperit mâncare expirată pentru bolnavi. Alimente ieșite din termen pentru cetățeni care, la o adică, ar putea de asemenea să ajungă la capătul etichetei. Cam asta au gândit nemernicii care, astfel, încearcă să furajeze firmele de pompe funebre.

Citit 725 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2018 15:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.