Nu e bormașină, nu e viață

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Un profesor a fost condamnat la zece ani de închisoare după ce a fost prins că filma sub fustele elevelor. Nu, domnule ministru Popa, dascălul ăsta nu e de la noi, ci de la intangibilii americani, dar poate scoți matale un manual și pentru activitatea care l-a trimis la zdup pe bietul pervers de peste Atlantic... Sau măcar o declarație cu dezacordul inclus.

* Câțiva băieți de treabă din Statele Unite ies în întâmpinarea ființelor umane toropite de căldura excesivă și explică într-un clip de 15 minute cum îți poți confecționa un aparat de aer condiționat. La români nu va avea succes acest tutorial dintr-un motiv aparent banal: în acest caz, bormașina, animalul de companie al cetățeanului de la bloc, este inutilă.

* Canalul BBC a difuzat un filmuleț cu urșii din câteva orașe românești care au lăsat rușinea la o parte și au coborât în urbe pentru a-și căuta de mâncare. Mamiferele au fost imortalizate la container, prilej de glume proaste pentru britanici. De fapt, alde Moș Martin duceau resturile menajere de la punctul de colectare la groapa de gunoi a localității, rezolvând problema societății de salubrizare. Ehei, ar fi buni vreo doi-trei urși d-ăștia și la Galați! Să nu-i facă la buzunare homeleșii noștri...

* Japonezii se laudă că au inventat înghețata care nu se topește. O fi de la sake, nu și-au dat seama că acela e aparat de aer condiționat.

* Se vorbește tot mai des despre dreptul de a alăpta în public. Habar n-am dacă își doresc asta și Răzvan Ciobanu, Remus Cernea și celelalte mămici eroine.

* Facebook va intra pe piața TV, serviciul video al companiei urmând să concureze și canalele autohtone. Abia aștept filmul cu karate de după telejurnal!

* Datoria externă a României a crescut în ultimele luni cu aproape două miliarde de euro. La cum evoluează lucrurile în regiune, n-o să mai avem cui cere o cană de borș.

* Dacă ar fi trăit Nea Nicu, poate că ne-ar fi trimis micul dictator Kim Jong-un câteva bidonașe călare pe rachetă, mai ales că la Phenian borșul se acrește destul de repede.

Citit 935 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2018 19:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.