Carmen Dan Nica

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Din ciclul "Moartea citește Zairul", un eurodeputat român se plânge că a fost amenințat cu decesul. Despre Dan Nica, gălățean în cartea de identitate, este vorba... Nu cumva celebrul politician a fost amenințat cu moartea economiei gălățene?

* Norica Nicolai, colegă cu domnul Nica în Parlamentul European, este de părere că imaginile cu jandarmii care cântau la tulumbele cu gaze sunt falsuri, trucaje. Evident, bănuiește doamna ceva, doar nu degeaba a ajuns pe la Bruxelles... La fel s-a întâmplat cu Viorica Dăncilă și, iată, a fost plantată cu succes la Palatul Victoria!

* Gurile nespălate cu sare grunjoasă pe gingie susțin că, atunci când era elevă de gimnaziu, Norica își fugărea colegii pe holuri ca să le confiște sex-appeal-ul. Copilării.

* Tot infantilisme, zice-se. Domnișoara Norica, atunci când a fost dată la balet de tatăl ei, a făcut rugby.

* Carmen Dan, secretara de Videle ajunsă boieroaică peste Ministerul de Interne, le-a transmis protestatarilor că au inhalat gaze de la jandarmi conform legii, nimic pe lângă norme. Numai frumuseți mintale în spațiul carpato-danubiano-pontic. Baby, Carmencita, dar de niște gazări ilicite cum putem face rost?

* De fapt, fazele astea cu Norica, Nica și Carmen Dan, din ultimele zile, sunt doar diversiuni ca să mascheze revenirea cetățeanului Mârlanu’ în serialul Trăsniții.

* Conștientizez abia în acest moment că amicii lui Dragnea nu le-au dat prea mult de treabă celor de la Evidența Populației. Astfel putem vorbi despre personajul colectiv Carmen Dan Nica.

* Federația Română de Fotbal a inaugurat primul teren pentru nevăzători din țara noastră. Parcă vezi că la fel s-a întâmplat și cu școlile, spitalele și autostrăzile din republică - întâi le-au ridicat pe cele destinate oamenilor care nu le observă cu ochi buni.

* Simona Halep a pierdut finala de la Cincinatti, iar vinovat nu poate fi decât românul care n-a mai strigat la adresa PSD-ului, așa cum se întâmplase la Montreal.

Citit 1149 ori Ultima modificare Luni, 20 August 2018 17:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.