Ce plajă-mi doresc mie...

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* M-am săturat de încălzirea globală, chiar dacă anul acesta am fost ocoliți de caniculă. Mi-aș dori un brad de Crăciun, cu tot cu beculețe și muci. Așa să ne ajute Dumnezeu, iar în vara viitoare mi-aș dori și plajă.

* Un regizor celebru de la Bollywood a fost condamnat pentru viol. Abia acum este cunoscut în toată lumea.

* Am un mesaj important pentru Statul Islamic și celelalte organizații care afectează feng-shui-ul omenirii: bre, în România nu e cazul să vină teroriști cu carte de muncă sau alte forme de viață lipsite de sensibilitate. Ne rezolvăm singuri de când cu pesta porcină și tuta absoluta. Rugăm seriozitate, nu răspundem la bipuri.

* Un lanț de supermarketuri (nume important, nu-l pomenesc) recheamă "în service" un anumit tip de covrigi, după ce un cetățean a reclamat faptul că într-o pungă a găsit o sârmă. Ce moldovean iresponsabil, vede sârma și în ambalajul de covrigi...

* La o cabană din Poiana Brașov, ditamai stațiunea de mofturi, un nene comercializează carne expirată de pe timpul lui Burebista și se scuză ieftin: "Dacă nu crăp eu, nu crapă nimeni". După tine, comandante!

* Specialiștii consideră că aparatul de aer condiționat nu doar ne îmbolnăvește, ci ne și îngrașă. Auci! Parcă vezi că Oana Roman, ca să dau un exemplu la întâmplare, stă cu aerul condiționat și în ianuarie... Altfel, nu găsesc nicio explicație, ca să nu mai zic că aceste rânduri sunt un soi de pamflet și trebuie tratate ca atare.

* Mai mulți elevi din București, plecați în tabără la Mediaș, au ajuns direct la spital. Hm, beneficiază cam de aceleași condiții de cazare. Mâncarea e mai proastă, dar măcar gândacii sunt domesticiți cum trebuie.

* Un oraș din Franța a fost inundat cu vin. Replica ar putea veni din estul României, mai exact din județul vecin cu Galațiul și Iașiul - asta-i cramă cu premeditare.

* Cetățenii patriei se plâng că pe litoral au fost năpădiți de purici. Din acest punct de vedere, tot mai bine e la bulgari, ca să-i dau lovitura acelei reclame la modă... La sud de Dunăre, puricii au fost de mult haliți de păduchi.

Citit 955 ori Ultima modificare Duminică, 02 Septembrie 2018 17:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.