Banditt Man

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ce-ai făcut, Dănuțe, iarăși îmi duceți numele în derizoriu, nu era destul cu Andrușca de la Economie? Da, de la Economia de cuvinte... Măi Bittmane, tată, e posibil să ne supărăm atât de tare? Pentru cei care nu fac defel revista presei, solistul trupei Holograf l-a pupat în fonduri pe primarul sectorului 5 al Capitalei - s-a întâmplat pe o scenă amplasată pentru oamenii de rând care așteptau și binecuvântata fasole cu ciolan. Impresii la cald (cât poate să mai fie de cald la o zi după eveniment):

1. Subsemnatul a prezentat câteva evenimente girate de municipalități, nu numai în orașul de baștină, ci și prin alte zone. Nimeni, nici măcar un consilier local sau vreun jurist al instituției care organiza serbarea nu mi-a sugerat să iau la umflat vreun substantiv propriu. Și, repet, nu eram pro bono pe acea scenă.

2. De ce trebuie să ronțăi la microfon, mai ales când ești Dan Bittman, salate ofilite, de genul "vai, am văzut pe aici oameni fericiți, ce le faceți, domnule primar?"... E limpede că amărâtul care a venit la o porție de mâncare călâie nu cunoaște noțiunea, îi este imposibil să urce în Nirvana. Tramvaiele i-au fost sistate, probabil l-or fi prins fără bilet.

3. Tot îmi vine să mă joc cu literele, să-mi iasă de-un puzzle interesant. Prin urmare, din Dan Bittman, poate să vadă lumina zilei construcția Banditt Man.

* România, o republică din spațiul comunitar (încă, așa ni se transmite), trebuie să decidă de capul ei dacă va rămâne la ora de vară sau va trece la ora de iarnă. Consider că varianta a doua este mai nimerită, noi răcim ușor când strănută elitele.

* Țara noastră înregistrează cea mai agresivă scumpire a benzinei din Uniunea Europeană. Revin la o glumă mai veche, au făcut-o și alții - nici cocteilul Molotov nu ni-l mai permitem.

* Ludovic Orban, numărul 1 din PNL, susține că miniștri atât de inculți ca în Guvernul Dăncilă n-a văzut în viața lui. Așa este, nu-l contrazic, însă opoziție mai impotentă decât pe timpul acestei domnii PSD nici c-a existat. Să se consemneze!

Citit 870 ori Ultima modificare Luni, 17 Septembrie 2018 16:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.