Întocmea gogoși

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Doamna Vio de la Palatul Victoria a întârziat acum două zile la Aeroportul Băneasa. Sosea Juncker de la Europa, însă avea sacoșele goale. Sau n-avea deloc. Cum din ce motiv n-a ajuns la timp madam Dăcilă? Extraordinar, ăla-i aeroport?

* O fi fost distinsa Viorica la aprozar, o fi rămas la mall or făcea gogoși. Întocmea gogoși, sună mai business, mai office. Îți ia timp, n-ai cum să-ți ordonezi agenda. Mai miroase și a ulei.

* Traian Băsescu, ieșit parcă din grotă (în sensul că a absentat o veșnicie), a vorbit direct despre vizita ușor ratată a lui Jean-Claude. Ciudat, nu-i așa? Ca de la pacient la pacient, căci și fostului președinte român îi prinde bine un păhărel la sciatică. Uneori, o halbă sau un degetar.

* BEI îi acordă României un împrumut de 450 de milioane de euro, ca să avem banii necesari cofinanțării proiectelor rurale. Fiind vorba de BEI, de câștigat ar avea în primă instanță județul Vaslui. De ca și cum Galațiul ar fi prea departe...

* Se vorbește de câteva zile despre un anume Dasaev care ar fi bătut și înjunghiat doi baschetbaliști americani de la Brăila. Veți întreba, oarecum pe bună dreptate, ce a căutat inventatorul slam-dunk-ului în cartierul Chercea, dar e discuție prea lungă. Am închis paranteza. Dasaev, căci numele din buletin mi se pare imposibil de reținut, susține că doar a răspuns agresiunilor celor doi sportivi - l-or fi provocat la o repriză de stretching, se prea poate, iar cetățeanul pe care presa îl consideră în mod abuziv interlop o fi crezut că e vorba de o glumă neinspirată sau de o insultă de mamă.

* Și dacă tot e vorba de unul care poartă acest supranume, Dasaev fiind un portar de legendă al fotbalului sovietic, nu-mi rămâne decât să spun: Lăcătuș să îl judece!

* La o pizzerie din Buzău - atenție, urmează elemente explicite, n-are rost să duceți paragraful până la capăt! - s-a lăsat recent cu un vernisaj în genul celor petrecute recent la Galați și Brăila: macete, topoare și bastoane telescopice. La o pizzerie, pe bune? Domnul Dasaev n-ar fi mândru de asemenea urechiști fără viitor.

Citit 863 ori Ultima modificare Marți, 18 Septembrie 2018 18:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.