Carevasăzică, au fumat

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ponta, de ziua sa, a publicat o fotografie-eveniment: Dragnea trage cu spor dintr-un cui de sicriu pe o canapea care o găzduiește și pe Codruța, fosta șefă a DNA. În dreapta lui Mustață, pe un fotoliu din odaie (vă rog, doamnă Mirabela, nu mai interveniți unde nu vă fierbe oala!) stă cumințel George Maior, pe vremea aceea director al SRI, actualmente ambasador oarecum antipatic Puterii. Cu alte cuvinte, ca să nu lungim povestea mai mult decât și-ar dori unii, iubitul tomnatic al Irinei frigea o țigaretă la o șuetă cu statul paralel. Sau, după gust, cu binomul. N-aș pica în capcana de a-l simpatiza pe copilotul Viorel, de fapt niciun politician nu merită afecțiune, atașament, spuneți-i cum poftiți! Întreb atât: dacă Pontachele ar fi rămas în oastea lui Livache, unde ar fi păstrat poza asta năstrușnică?

* Carevasăzică, fumează, ha? Oare aia mică știa că a fumat cel puțin o dată lângă Kovesi? E una dintre primele dovezi că și la români a prins curentul acela... Swinging, așa i se zice.

* Ministrul Agriculturii susține că nu se dezice de Liviu Dragnea, dar, dacă va fi cazul, va lua calea partidului. Nea Petrică, agricultorul, e ca orice ministru autohton de resort în zootehnie și aprozar - dacă plouă, grație divinității, avem supraproducție și ne putem lăuda în Scânteia, dacă nu, e secetă.

* Un bărbat din Harghita s-a întâlnit cu patru urși. Unul dintre ei l-a mușcat și a ajuns la spital. Ce întrebare s-ar putea desprinde din acest enunț? Am câteva variante:

1. Ursul a ajuns în instituția spitalicească și de ce? Bărbatul din care mușcase suferea de turbare?

2. Raportul mi se pare fantezist - un om la patru blănoși? Deja? Știam că natalitatea la umanoizi e în scădere dramatică, însă parcă nu în acest hal, domnule Cristoiu.

3. Mascul din Harghita? Mă rog, trecem peste.

* Se aude că Juncker ar fi întrebat-o pe Dăncilă: Nu vă supărați, veți participa la plebiscit pe 6 și 7 octombrie? Regret, atuncea o să fiu la referenduum, i-ar fi răspuns doamna Vio de la Palatul Victoria.

Citit 919 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2018 17:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.