Bebe Cexologu’

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ce fel de CEx a fost ăla ieri, nene? S-au înjurat înainte, apoi aproape că și-au dat mâna. Asta-i impresia cu care am rămas după ce televiziunile de știri au propagat informația că alde Dragnea și Firea și-au vârât baionetele la loc. Eu ce fac cu pop-cornul cumpărat special pentru acest eveniment?

* Bebe Cexologu’ să-i judece: republica se pregătește de sezonul rece, porcul va lipsi nemotivat de pe masă, prețurile țopăie turbate, iar unii au chef de CEx.

* Pentru neinițiați, CEx este Comitetul Executiv al partidului dus mai departe de Dragnea. Sau, dacă după fileu ar răsări coafura neconflictualei doamne Vio de la Palatul Victoria, CEx-ul - bun, rău - este necesar și mult mai des înainte de căsătorie.

* Înainte de a cunoaște rezultatele (exit-poll-urile, ca să nu mă duc prea departe de ce se va întâmpla în 2019), vă spun atât: Iohannis nu-și poate dori un adversar competitiv, o Găbița care, șifonată și ea, ar etala o ținută, ar ieși în evidență cu trapul său elegant... Liviu? Să fim cinstiți, e ca măgarul care târâie pet-uri de la container.

* Cu subiect și predicat, președintele și soțul doamnei Carmen ar fi în stare să-i ducă un sac de cărbuni teleormăneanului: Mustață oricum n-are cum să candideze la anul și, ca să-i iasă frumos apelul din octombrie (plus celelalte termene, dacă va fi cazul), trebuie să scoată din joben un ponei pentru prezidențiale. Abracadabra!

* Scurtisimă: Elena Udrea a devenit mamă de ziua lui Victor Ponta, iar ieri, când aniversat a fost Crin Antonescu, Dragnea se pregătea să se nască a doua oară.

* O tânără de 21 de ani a fost amendată cu 200 de lei și dusă la spital după ce a fost prinsă făcând plajă, complet dezbrăcată, pe peluza Direcției de Finanțe Giurgiu. Na, o meritați, mă! Să vedeți și voi cum e să te trezești, nitam-nisam, cu conturile blocate pentru o datorie de 13 lei.

* Asociaţia "Dăruieşte viaţă" a refuzat o donaţie de 11.000 de euro de la formația Holograf. Oameni nerecunoscători, banii ăia fuseseră făcuți cu sudoarea bărbiei...

Citit 983 ori Ultima modificare Vineri, 21 Septembrie 2018 19:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.