Podul? Dar părinții fetei?

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ai văzut meciul? E întrebarea care a împiedicat ieri-dimineață producția din România. Oriunde, la birou sau pe șantier, trebuie să existe un microbist înrăit care să înceapă treaba cu opinii personale despre fotbaliștii patriei. Hai, România! Ok, dar unde?

* Eleva din Vaslui care merge flămândă la școală a devenit vedetă după ce a dat publicității meniul care i-ar potoli foamea și pofta. Un piure cu carne și salată mi-ar plăcea, a spus oftând puștoaica, iar parlamentarii au motive de beton să-i râdă în nas. Pireul (apropo, nu există piure pentru Andrușcă și Dăncilă, ci pireu, ce mama dracului!) e la noi, la cantină, „decât” doi lei și cincizeci de bani.

* L-am pomenit pe tizul pe care nu l-aș vedea nici la șefia unei asociații de proprietari. Dănuț de la Economie a ieșit în presă cu un comunicat scris binișor de alții, iar concluzia ar trebui să-l inhibe pe Țuțuianu. Și pe alții: „Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista!” Gata, asta pare o autentică declarație de război, nu te joci cu emoționatul – rezistența, iată pilonul fundamental din arhitectura incapacității mintale.

* Fostul premier Victor Ponta, aflat în zona de sud-est a României, a declarat că i se pare incredibil ca, la trei ani de la aprobarea finanţărilor pentru construcţia podului peste Dunăre de la Brăila, să nu fie trimis la Bruxelles proiectul pentru realizarea acestui obiectiv. De unde atâta mirare, de ce să fim consternați fără motiv? Trebuiau întrebați și părinții fetei: tanti, nene, sunteți de acord să vă sigilăm robinetul și să cumpărați îmbuteliat? Just asking.

* Cel mai lung zbor din lume, 19 ore între Asia și Statele Unite ale Americii, a fost stabilit acum două zile. Ca să conștientizăm acest record, ar fi de preferat să luăm trenul până la Satu Mare, cam tot pe acolo am ieși, poate chiar douăzeci de ore.

* Fotbaliștii ruși Pavel Mamaev şi Aleksandr Kokorin se află în detenţie provizorie pentru două luni după ce au bătut un politician din barca președintelui. Doar se știe că, atunci când simte miros de sânge, Vladimir Putin n-are Mamaev, n-are tataev.

Citit 1033 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2018 17:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.