Se și fumează, avem și sex

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Avocatul Poporului va avea pensie specială, a decis Parlamentul României. Firește, Victor Ciorbea merită să aibă ce pune pe masă și după ce va fi lăsat la vatră, mai ales că în această perioadă anchetează tăierea capului domnitorului Mihai Viteazul.

* Ieri am serbat Ziua Mondială a Alimentației. În zona rurală a Moldovei nu s-a ținut cont de eveniment, probabil din snobism.

* Unul din trei români se joacă pe telefon peste cinci ore săptămânal, arată un studiu efectuat recent. Puțin, foarte puțin, nepermis de puțin. Oricum, e de înțeles - când faci live pe Facebook la volan, n-ai timp să intri și în aplicațiile de games.

* Frigiderele de la morga Spitalului Județean de Urgență din Botoșani sunt stricate de patru zile. Comentarii:

1. Bine că nu se îmbolnăvesc de pneumonie cetățenii care au scăpat de rate și facturi!

2. Despre starea cuptorului cu microunde nu se vorbește. Altfel, iată o știre de România care poate face înconjurul planetei.

* Fostul președinte de Consiliu Județean Bacalbașa a apărut acum două zile în Parlament și la televizor înainte de doișpe noaptea. Pansat, lovit, nenorocit. Ar fi suferit un accident la vechiul far din Sulina, însă nu-i un argument să ieși pe stradă în asemenea hal. A speriat copiii, altfel avem avertizare pentru micuții sub 12 ani la orice desen animat. E de compătimit, îi urez sănătate și simt nevoia să fac o precizare, medicul fiind și scriitor în timpul liber. Maestre, nu poți afirma că ai avut 50 la sută "șanse" să decedezi în urma accidentului... Moartea e o șansă doar pentru cei care își pierd răbdarea.

* O comună din județul Vâlcea a atras în ultima vreme atât de multe investiții, în special străine, încât își propune acum să-și construiască aeroport. Niște nesimțiți, trebuie scoși grabnic din România, deci și din Uniunea Europeană.

* Viceprimarul Picu de Galați spune că turiștii evită orașul pentru că nu găsesc aici droguri, sex și cazinouri. Eh, unii fumează tare de tot, ar fi păcat să nu vedem evidența, sex este, oleacă de bătaie știm, deci vicele Picu minte.

Citit 1484 ori Ultima modificare Marți, 16 Octombrie 2018 18:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.