Rușine, doamnă Nety!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Ai naibii turiștii ăștia străini, sunt interesați de Galați doar ca să abuzeze de frumusețile locului, dacă e să ne luăm după viceprimarul Picu... Unul n-ar vizita o peșteră p-aici, un Castru Roman, niște clădiri vechi bine administrate în centrul orașului, un Zoo european. Nenorociți! Cum, nu există mai nimic din elementele enumerate în municipiul de la Mila 80 a Dunării? Hm, lasă-i, dom’ vice, la păcănele, nu e important să le luăm banii?

* Las Vegasul, îmi șoptește o cunoștință, s-a dorit a fi tot un oraș industrial, ceva cu uzine, combinate, blocuri de patru și zece etaje, dar nu le-a ieșit. Nu mă așteptam la așa ceva din partea americanilor - ca să nu spună că n-au făcut nimic, au cotit-o spre o metropolă-resort.

* Ah, dar ne lovește breaking news-ul, edilul gălățean afirmând că este victima unui fake news, că una a zis și alta a difuzat Pro TV-ul. Știam eu că alde Busu și Esca se țin numai de potlogării. Mai aveau un pic și, în loc de Picu Roman, dădeau Vocea României. Păi, nu se poate așa ceva. Demisia, doamnă Nety Sandu!

* Pesta porcină scumpeşte carnea de porc, anunță agențiile de presă. Preţul unui kilogram a crescut deja cu 50 de procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar până la Crăciun e posibil chiar să se dubleze. Ne râd veganii în nas, nu alta.

* În noaptea de sâmbătă spre duminică vom da ceasurile cu o oră înapoi. Dacă nu ni le-a luat deja un anume mustăcios de prin Muntenia. Se știe el, nu-i mama dilemelor.

* Am introdus stimularea găsirii de cadavre de porci pentru a apăra țara. Primești un milion și ceva pentru asta, a declarat ministrul Daea de la Agricultură. Mă și văd scurmând pe lângă Brăila, chiar pe malul Dunării, ca să fiu repede luat la întrebări: ce faceți, căutați vestigii de porci uciși de pestă? Aș, le-aș răspunde, fac podul peste fluviu!

* Președintele Klaus Iohannis, aflat într-o vizită oficială în Italia (doamna Carmen iar s-a îmbrăcat ca o domnișoară), a declarat că Roma este cel mai frumos oraș din lume. Nu știu, îi propun să se mai gândească. Mizilul ce are, dar Oneștiul? Uităm prea repede de obârșii.

Citit 982 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Octombrie 2018 16:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.