A fost doamna Vio brunetă?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Auci, Klaus Iohannis i-a cerut ieri demisia lui Tudorel Toader. Și-a compromis definitiv credibilitatea, a declarat președintele României. E ca și cum ai spune că doamna Vio de la Palatul Victoria nu mai e brunetă... Dar a fost vreodată?

* Poate fi știrea anului. Biserica Sagrada Familia din Barcelona, unul dintre cele mai cunoscute și vizitate obiective turistice din Spania, le va plăti autorităților din Barcelona 41 de milioane de dolari, după ce a funcționat mai bine de 130 de ani fără autorizație de construcție, relatează BBC News. Ar exista câteva lucruri de scos în evidență:

1. S-o fi apucat Gaudi de hârțogăraie - termen românesc, după cum se poate bănui - și când să-i iasă certificatul de urbanism, a început Primul Război Mondial.

2. Despre alte protocoale (nu mă refer la alea pomenite de dumneavoastră în plenul Parlamentului European, doamnă Dăncilă), autorizație ISU etc., nu se face vorbire. Termopane nu are, bideuri sunt? Le-a trebuit catalanilor catedrală...

3. Vorba unui prieten, în România, eventual la noi, la Galați, Sagrada ar fi fost dărâmată. Fără discuții, fără telefoane la "cineva", s-ar fi lăsat și cu citație pe Traian, la sediul Poliției Locale.

* Cine se putea pronunța în problema impozitării banilor de la nunți dacă nu Tăriceanu? Serios, îmi pierd jobul atunci când umorul involuntar colcăie peste tot.

* Riscă 5.000 de lei cuplurile recent căsătorite care nu oferă informații referitoare la DJ, fotograf și ospătar? E ca și cum nu le-ar fi pus nașii nimic pe masă. Cărpănoșii.

* Un adolescent de 18 ani este în stare critică după ce i-a explodat în faţă un cazan de ţuică. Din nefericire (ca paranteză, îmi doresc să se înzdrăvenească), e o informație-brand pentru județ. N-avea cursuri acel adolescent sau se afla în laborator, la ora de chimie?

* Stimulăm găsirea resturilor de porci, 225 lei pentru mistreți și 65 lei pentru gospodării, anunță ministrul Daea. Din douăzeci de leșuri sălbatice, îmi iau mașină la mâna a doua. M-aș implica în acest start-up de la țară.

Citit 886 ori Ultima modificare Vineri, 19 Octombrie 2018 17:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.