Stupidități

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

S-a stins încă o glorie a fotbalului autohton și nu se putea ca realizatorul unei emisiuni de profil să concluzioneze altfel decât într-o notă patetică: "Ilie Balaci s-a dus să joace în echipa îngerilor". Nu mai putea, nene, d-aia se retrăsese timpuriu! Cu genunchiul în pioneze, crezi că îngerii te acceptă în formula de start? E stupid să trimiți orice pământean în corul îngerilor, dacă a fost cântăreț, în echipa de go a spiritelor cu aripi, în caz că a făcut performanță în sport. Un tâmplar, atunci când își încheie conturile cu cele terestre, se duce până dincolo să umble la balamale? Țeapă, corturile din Rai n-au uși, ci prelate cu fermoar. Cu alte cuvinte, îmi permit și eu momente de idioțenie pură. Altfel, Dumnezeu să-l ierte pe Ilie Balaci!

* Poate părea șocant, dar la un moment dat despre fiecare dintre noi se va vorbi că a fost om de toată isprava. Mai puțin subsemnatul, în opinia fanilor Antenei 3.

* Conducerea Senatului României afirmă că, dacă va fi menținut ritmul actual al deplasărilor externe, la finalul lunii octombrie vor fi epuizate toate fondurile pentru vizitele oficiale în străinătate. Călin Popescu Tăriceanu, șeful Camerei, a recunoscut că senatorii se confruntă din acest punct de vedere cu o criză financiară. Ca să nu ne facem de râs (vă închipuiți ca ai noștri s-o ardă doar pe la Pașcani și Sighetu Marmației?), vor fi luați bani de la Educație și Sănătate.

* Românii au uitat de vinetele coapte, de bulionul bio, de vinul tânăr și de alte rețete de curte pentru congelatorul de iarnă. Au alte preocupări. Am auzit sâmbătă dimineață într-o piață gălățeană: "Lasă, bă, s-a accidentat Simona, dar s-a aranjat, are nu știu câte milioane de euro, rămâne pe primul loc până după Revelion și am auzit-o și în niște reclame la radio". Cetățeanul care făcea remarca, un domn pe la 60 și ceva de ani, nu părea la fel de organizat ca numărul 1 mondial din clasamentul WTA. Părea să-și fi externalizat grijile personale, știu și cu cine va vota la alegerile din anii următori.

* Se retrage Moartea din Carpați, adică Moroșanu. Era subiect fierbinte la o pomană la care am participat ieri - să vorbești la parastas că iese Moartea din activitate? Asta înseamnă să crezi în viață veșnică.

Citit 729 ori Ultima modificare Duminică, 21 Octombrie 2018 18:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.