De jenă nu mai apare Esca

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* M-am interesat, altfel aș fi scris neîntrebat. Dacă șmecheria cu sex, drugs & păcănele de pe insulița aflată pe Dunăre ar fi fost o afacere liberală, așa cum s-a întâmplat cu "La naiba, PSD!", n-aș fi râs nici măcar o secundă. Opoziția trebuie să se țină de chestiuni serioase (nu i-a ieșit mare lucru în era post-decembristă), de caterincă ne putem ocupa noi. Așadar, am aflat că mesajul de pe burta fluviului e opera unei asociații care abia se apucă de politichie. Nu merge, mai ales că viceprimarul Picu Apostol Roman s-a declarat victima unui fake news de proporții cosmice. D-aia n-a mai apărut doamna Esca la știrile Pro TV, îi e jenă.

* Altfel, mai lăsați-o naibii de insuliță... De ce nu plouă ca să dispară bâzdâgania de pământ de pe șenal? Să fie mâna lui Soroș, nț... Ar fi Putin primul pe lista vinovaților, dar tătuca Vladimir corespunde unui portret-robot atipic, unii îl vor prietenul nostru. Ceva nu-mi iese la socoteală, e o fractură de logică, dacă-mi permiteți să parafrazez o țâră specialiștii prezenți în studiourile televiziunilor de manipulare.

* Pâinea se va scumpi cu douăzeci de procente până în luna decembrie. Câteva chestiuni, la cald:

1. Românii mănâncă exclusiv cozonac în luna cadourilor, așadar nu pricep această umflare a tarifelor. În loc să le fi scăzut, mă rog, nu mai ofer sfaturi decât contra cost.

2. Îmi șoptește un prieten că al nostru, în decembrie, funcționează și pe bază de mămăligă, doar i se ivesc diverse ocazii mirosind a pomana porcului. Dar, vai, pesta? I-auzi, acesta să fi fost motivul scumpirii franzelei? Pariez că la asta nu s-au așteptat alde doamna Vio de la Palatul Victoria.

3. Pâinea prostește, au spus-o oameni infinit mai pregătiți decât subsemnatul. Prin urmare, nu-i chiar o veste tragică: va costa mai mult, poate ne vom deștepta și noi puțin. Sau măcar vom stopa - ce bine ar fi! - ritmul decrepitudinii naționale.

* Vine Halloweenul și n-am copt vinetele pentru sezonul rece. Nu e și despre asta? Pfuai, iarăși simt că voi rata ditamai sărbătoarea. Eu credeam că-i un soi de Ziua Recoltei pe vreme de secetă.

Citit 1065 ori Ultima modificare Marți, 23 Octombrie 2018 19:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.