Banana e la Țuțuianu

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Publicația Capital (în online am găsit tărășenia) mi-a oferit ieri un titlu bizar: Șoc în PSD! Un lider din teritoriu a fost surprins în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat! Așa, și? Așa, cum? Așa, unde? Problema e spinoasă din următoarele motive:

1. Ce treabă are o asemenea marcă într-un business de click-cancan-wowbiz? S-a lăsat cu evaziune, cetățeanul care presta serviciul n-a emis bon de mână?

2. Nu ne mai putem minuna că referendumul n-a fost validat. PSD-ul să facă așa ceva, nu-mi vine să cred! Înțeleg că un lider al filialei Dâmbovița, parohia lui Țuțuianu, a fost prins cu șeful aripei tinere. Ăștia, în loc să capaciteze masele de votanți, se masau reciproc.

3. După înregistrările lui Țuțu (nu știu dacă e porecla oficială a individului), fișiere audio în care se auzea cum îi face maimuțe pe social-democrați, s-au mobilizat băieții lui Dragnea ca să arate că banana e în curtea fostului ministru al Apărării.

* Peste un milion de români ar putea să muncească și nu o fac, e rezultatul unui studiu recent. Bineînțeles, informația se referă la compatrioții care sunt angajați, într-un fel sau altul, într-un partid politic.  

* Un român a fost amendat din greșeală de 440 de ori pentru lipsa rovinietei. A ajuns să se împrumute și să fie executat silit. Săptămâna viitoare, ca să păstrăm ritmul absurdităților, i se va aduce la cunoștință că n-a avut niciodată autoturism.

* Ni se spune că șapte din zece români economisesc bani pentru reducerile de Black Friday. Vestea bună e că prețurile produselor care vor fi puse la bătaie în arhicunoscuta campanie n-au fost încă umflate. Ca să fie apoi coborâte. Dar se va întâmpla, nu putem eluda tradițiile.

* Ieri a fost ziua mondială a informării asupra dezvoltării mondiale. Nu știu, pe noi, românii, nu ne-a informat nimeni.

* Un turist care a urcat cu mașina până la Sfinxul din Bucegi riscă o amendă de 3.000 de lei. Se pare că nu e vorba chiar de președintele Iohannis, așa cum s-ar fi crezut.

Citit 898 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Octombrie 2018 18:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.