Lio Mondu’ ce zice?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* S-a răcit, dar se va reîncălzi, ne amenință ceata lui Busu. Va fi iarăși frig prin ianuarie-februarie, chiar ger, nu-i așa, domnule Tudorel? Cu toate că omulețul și-ar putea termina jobul până în decembrie.

* Apropo de ministrul Toader, mi se pare că vorbim despre un bărbat care nu dă doi bani pe activitățile casnice. N-a făcut zacuscă, gem, rachiu, vin, nimic pentru iarnă, n-a crescut porci și, din cauza pestei porcine, practic așteaptă totul de la nevastă-sa. În schimb, are timp de „ievaluări” – de asta se și servește doar la amantă. Ce să mai cauți la soție dacă tu n-o ajuți în gospodărie?

* Deputatul PSD Elvira Șarapatin susține că toți participanții la mitingul Diasporei din 10 august ar trebui amendați. N-am fost acolo, eram în concediu, ca Victor Ciorbea, dar aș vrea să știu dacă există vreo listă în acest sens. Plătesc și eu amendă, și-așa mediul bugetar nu mai știe de unde să scoată castane.

* Un bărbat din Tiraspol a fost reținut pentru furtul unei biciclete, dar la secție a declarat șapte crime. Putea să se dea de gol până la capăt: a comis și niște „ievaluări”.

* Ce zice Lio Mondu’? Zice de bine, și anume că România este cel mai mare producător de porumb de pe continent. Și să te mai întrebi de ce, la un moment dat, ar putea exploda mămăliga...

* De asemenea, având această informație, măcar știm de ce lupta pentru mălai e tot mai aprigă.

* Mâine, președintele Klaus Iohannis va râde la un banc spus de Tăriceanu acum două zile, cu ocazia întâlnirii de la Cotroceni în care s-a vorbit despre justiție.

* Potrivit lui Tăriceanu, România nu este pregătită să preia președinția Consiliului UE. Nț, țara noastră – la nivel politic, nu dacă am scoate în față profesioniștii – nu e în stare nici să stingă lumina la Apocalipsă.

* Ciorile sunt capabile să asambleze unelte, o trăsătură specifică doar omului și maimuțelor, arată un studiu. E un rezultat incorect politic, are legătură cu „defrișările” din combinat și cu afirmațiile lui Țuțuianu despre colegii din partid.

Citit 876 ori Ultima modificare Joi, 25 Octombrie 2018 16:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.