Înc-o teleportare și mă duc

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ciorbea a împlinit ieri 64 de ani. Numai răutăcioșii erau de părere că ziua Avocatului Poporului pică pe 31 octombrie. Îi urăm mulți ani fără pensie specială.

* Abia acum se știe de ce fostul premier țărănist se află în concediu de odihnă... Cum naiba să te cari în iunie dacă aniversarea pică în aceeași perioadă cu bruma?

* Președintele Iohannis a fost internat și supus unei intervenții chirurgicale la umăr. Nu e vorba de acel umăr pe care să poată suspina la un moment dat fanii justiției europene, acela nici nu mai apare în cadru. Ultima dată l-am zărit la mișcarea de stradă de după Colectiv.

* Klaus a fost operat la Spitalul Militar din Capitală. Băsescu și Iliescu, foști șefi de stat, și-au rezolvat alte probleme de sănătate la Viena (marinarul a avut hernie de disc, celălalt suferă de imortalitate), iar Constantinescu... De fapt, nici n-a avut timp să facă bube, pe domnul Emil l-a învins Securitatea încă din primele săptămâni de mandat.

* Nicolae Hurduc, propunerea PSD pentru postul de ministru al Cercetării, nu crede că omul se trage din maimuță. Stop, până aici nu găsesc nimic ilar, nici eu nu sunt adeptul evoluționismului. Sper că nu sunt bun de dus la Poarta Albă doar pentru că-mi permit să accept argumentele creaționismului. Abia după ce vedem o declarație alambicată a lui Hurduc, ne putem distra pe cinste și ne putem minuna că o asemenea persoană ajunge în vârful unui minister. „Este o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor. Mie îmi sună mai interesant această idee, că noi venim dintr-o lume paralelă din viitor”, s-a destăinuit ministeriabilul cu început de ufologie. Cred că i-am găsit și sloganul: Hurduc, înc-o teleportare și mă duc.  

* Potrivit unui studiu, 80 la sută dintre români își invidiază colegii. „Să moară și capra vecinului” e unul dintre proverbele care ne reprezintă, dar mai întâi trebuie să vedem cum arată capra. E de pus pastrama la macerat sau direct pe grătar?

* Ultimele înregistrări cu Țuțuianu îl fac și mai simpatic, le aștept cu înfrigurare pe celelalte. Ce neinspirat sunt, îmi luasem abonament la Netflix!

Citit 866 ori Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2018 17:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.