Ce fel de Copil e ăsta?

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Așa este, l-a simțit aproape toată România, nici nu se putea altfel. Pe Facebook a apărut gluma pe care o anticipasem (de fapt, când am gândit-o, nu mi-a trecut prin tărtăcuță că se va lăsa și cu balans serios): de ziua lui Liviu Dragnea ne-a fost servit un cutremur ca la mama acasă. Să-ți fie rușine, Codrin Ștefănescu!

* Cum, nu i-ai transmis ceva de ziua lui? E ditamai președintele Camerei Deputaților. Totuși, nu se poate să nu-l fi pomenit măcar la un marș de stradă. Se pun și urările alea.

* Măcar seismele să fie așa cum trebuie în țara noastră, și anume sănătoase. Ăla de acum două nopți a venit cu analizele la zi – la 5,8 pe scara Richter, n-are nevoie de perfuzii.

* Ciudată mai e și ironia sorții câteodată. D-aia e ironie, aș fi tentat să completez – avea și românul o oră în plus de somn, căci asta prevedea legea trecerii la ora de iarnă, și pe aia i-a confiscat-o natura. Statul? Hm, nu știu ce să mai zic...

* Desigur, în republica lui Dragnea și Dăncilă, mișcările tectonice cu patalama nu se pot ține decât pe timp de noapte. Iordache, do you remember, boss?

* Avem și bucurii de semnalat la început de săptămână. Fără să știu ce a făcut în finala turneului de la Basel, jucătorul român de tenis Marius Copil ne-a făcut să uităm de Simona Halep. Măcar preț de câteva ore. Sau zile. N-am scăpat însă și de Cristian Tudor Popescu – îi povestește pe toți, zici că i-a asistat la maternitate, e moașă de copii de mingi. Iată un Copil pe care nu l-a deposedat un anume mustăcios în dosarul cu același nume!

* Ce m-a surprins la acest Copil? Nene, vorbește limba germană, nu o engleză cu accent de urcat în lift, așa cum se prezintă, din păcate, numărul 1 mondial de la fete. Simona s-a mai dres, face eforturi apreciabile, dar trebuie să aplaudăm apariția unui tip care se exprimă degajat, fără să transpire și fără clișee într-o limbă de circulație internațională. Firește, Guvernul României nu-l va premia pe Marius Copil întrucât frecventează limba președintelui Klaus Iohannis.

Citit 741 ori Ultima modificare Duminică, 28 Octombrie 2018 16:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.