Viața fără Salam se întoarce

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Nu ne mai respectăm valorile, ba mai mult, când le prindem, le sechestrăm și le batem. Asta a pățit Florin Salam, unul dintre românii înzestrați cu voce care, în loc să se apuce de cântat, au derapat spre manele. Faimosul a fost agresat la o nuntă din Milano și a anunțat ulterior că a fost „ultima cântare”. Vezi, Florine, dacă te-ai fi axat pe pop-opera, un tatuaj, o ceafă grețoasă n-ai fi remarcat pe o rază de doi kilometri...

* Viața fără Salam, iată că românii vor reveni într-un fel la perioada dinainte de 1989. Cumplite încercări! Și pentru el, dar și pentru fanii acestei activități uneor excesiv de sensibile.

* Mircea Radulian, director ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, a declarat că în primele secunde după producerea unui cutremur oamenii trebuie în primul rând să își păstreze calmul. El spune că ar trebui să deschidem ușile din casă pentru a nu rămâne blocați. Comentarii:

1. Chiar nu mă gândeam că trebuie să-mi păstrez calmul pe timpul cutremurului, însă e posibil să fi greșit manualul de instrucțiuni. Al naibii de util e sfatul ăsta!

2. Dacă începem (sau avem timp) să deschidem ușile prin casă, ne opintim în dulapuri ca să nu cadă, ținem de televizor și așa mai departe, deja se poate spune că testăm ubicuitatea. Sudoku n-ar trebui să rezolvăm când se iau faliile la trântă?

* Raed Arafat a declarat că sistemul RO-ALERT nu trimite mesaje înainte de cutremur, ci ulterior. Normal, și Ilie Dobre, când era în activitate, ne zicea scorul la finalul meciului, nu înainte. Dar măcar un pronostic tot scăpa pe cavitatea bucală.

* Angajații Bibliotecii Naționale a României îi solicită Ministerului Culturii să pornească alimentarea cu căldură, însă răspunsul a venit în forță pe retur: nu sunt bani pentru așa ceva. Extraordinar, nu mai sunt gologani pentru vizitele senatorilor, iar Biblioteca vrea 20 de grade în interior! Cine mai citește azi, băi tocilarilor? La spart semințe pe stadion, nene, nu la foit semne de carte...

Citit 827 ori Ultima modificare Luni, 29 Octombrie 2018 18:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.