Bomba cu păianjeni

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

*Conform datelor publicate de Oficiul European de Statistică, cu ocazia celebrării Halloween-ului, România este unul dintre cei mai importanți producători de dovleac din Uniunea Europeană. Discuția este complexă, iată de ce:

1. Căpățâni de bostan sunt cu duiumul pe meleagurile republicii, cum i-ar plăcea Veoricăi să zică (cum i-ar place, astfel s-ar exprima cunoștința lui Tarzan de la Palatul Victoria), dar pe acestea nu le contabilizează nimeni, din nefericire.

2. Capetele luminate, în număr evident mai mic decât celelalte, merg foarte bine la export, or acest lucru ne seacă, ne lasă fără vlagă. Genul programului: dramă.

* Hai în baie, puiule, că îți ies poze ca lumea, i-a sugerat ieri Dragnea unui fotograf care îl luase în cadru. Vai, dar ce se întâmplă cu fostul baron de Teleorman? Nu cumva ne-a fentat și a mers doar sosia domniei sale la referendum? De ce să viziteze baia, fotografiile sunt la fel de sugestive în plenul Parlamentului sau în ședințele de Guvern. Puiule? Doar pentru că suntem afectați de pesta porcină africană?

* O persoană a sunat acum două zile la 112 și a amenințat că are o bombă în trenul care circula pe ruta Timișoara – Iași. Trenul a fost oprit în localitatea suceveană Vama. Glume de Urzica, parol, am destule motive să trag această concluzie:

1. Nici nu mai există garanții că trenul frecventează și nordul României, darămite să inventezi o schemă atât de sofisticată, cu explozibil la bord. E nebunie curată.

2. La ce viteze practică garniturile de tren din țara noastră, riști să constați că ajunge bomba plină de păianjeni la destinație.

* Stadionul din Drobeta Turnu Severin nu se va mai numi Ilie Balaci, așa cum se anunțase imediat după dispariția fostului mare fotbalist. Propunerea a căzut la votul Consiliului Local din acest oraș. În mod firesc, arena va purta numele lui Nicușor de la Brăila. E mai autentic, e precum gestul indivizilor care conduc reședința județului Mehedinți.

Citit 911 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Octombrie 2018 20:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.