Lazăr, frate!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Antreprenorul elvețian Hansjörg Wyss a anunțat că va dona un miliard de dolari pentru conservarea oceanelor și a ariilor protejate din întreaga lume. E dezinteres, nu altceva... Despre sistemul centralizat de încălzire din Galați nu i-o fi vorbit nimeni? Cu restul de la cumpărarea ultimului parc auto ne-ar fi soluționat spinoasa problemă.

* Conform unei asociații cu nume kilometric, un român mănâncă doar patru felii de salam de Sibiu pe an. Gluma e ancestrală, poate fi ușor adaptată – e bine să ni se spună care-i acel român.

* Veorica pleacă astăzi într-o vizită oficială la Varna, la o reuniune în formula România-Bulgaria-Grecia-Serbia la care ar urma să participe şi premierul israelian Benjamin Netanyahu, urmând ca în perioada 3-8 noiembrie să se învârtă prin Oman şi Qatar. Anticipez următoarele chestiuni:

1. La bulgari, Dăncilă, printre pateuri și suculeț, le va povesti vecinilor că și noi avem o trupă de rock (sataniști, adică) cu acest nume, Varna. Bine, i s-a zis Varna Veche, dar nu știu din ce cauză, ar putea adăuga purtătoarea de coc guvernamental.

2. Pe la arabi, ar putea fi auzită cântând în dușul de la hotelul de cinci stele în care va fi cazată „No Oman, no cry!”. Am glumit, de o asemenea poantă ar fi în stare abia un elev de clasa a III-a, nicidecum un premier care depinde de cum îi este descrisă pe foaie șmecheria cu respirația.

* Tudorel a încurcat Lazării, nu mai dezvolt povestea, e deranjant de jignitoare pentru o țară care stă încă foarte bine la capitolul materie cenușie. Atât aș avea de adăugat: ministrul Justiției, distribuit în reclama cu roboții din Războiul Stelelor, va exclama un spectaculos „Lazăr, frate!”. Ați urmărit episodul-pilot al peliculei „Lazării și luzărul”.

* Datele Eurostat arată că 90 la sută din populația României nu are banii necesari pentru a duce un trai minim decent. Olguțo, fă ceva, aș fi tentat să strig, însă nu mă pot lua peste picior chiar în asemenea hal.

* Primăria Cluj achiziționează autobuze electrice cu încărcare din mers. În restul republicii, încărcarea se face din Mersul Trenurilor.

Citit 945 ori Ultima modificare Joi, 01 Noiembrie 2018 18:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.