Trec pe pâinea electronică

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* A început să-i placă prin lumea arabă purtătoarei de coc guvernamental. Chiar pare femeie serioasă pe acolo, nu ditamai premierul care evită să comenteze pe seama celor trei ani scurși de la nenorocirea din clubul Colectiv. Cum, madam, rămâneți acolo? Așa să ne ajute Allah!

* Discursul susținut de premierul Dăncilă la ședința de Guvern din 31 octombrie a părut identic cu cel pe care prim-ministrul îl susținuse cu o zi înainte, în conferința organizată alături de comisarul european Corina Crețu, avertizează portalul G4Media. Auci, ce-o fi fost, cum aflăm motivul acestui jenant incident? Mă vizitează câteva bănuieli:

1. Repetiția este tata învățăturii, cum ar spune un poet care face urât la băutură. Da, e de prin Teleorman.

2. Se stricase la burtă imprimanta sau nu mai existau foi A4 pentru listarea unui nou mesaj. Nu te poți prezenta în ședință fără nimic în fața rujului de pe buze, îți trebuie măcar niște instrucțiuni pentru desfundarea chiuvetei. Vorba de pe Facebook a poporului, așa ceva?

3. Nu și-o fi dat seama femeia că e altă conferință. Sau altă ședință de Guvern, e și rutina de vină...

* Politicienii sunt tot oameni, a concluzionat Veorica după faza cu Dragnea răstindu-se la jurnaliști. Este, doamnă, și ei oameni, dacă mă înțelegeți pe undeva, dar nu putem risca să ne julească atunci când ajungem în marele Zoo care este Parlamentul României!

* Un reprezentant al Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificaţie şi Produse Făinoase anunță că pâinea, care se va scumpi iarăși din această lună, ar trebui să coste cât o țigară. Dacă dorești baghetă pariziană, înseamnă că ai făcut pasul spre trabuc, iar opțiunea pentru franzela neagră (doar vopsită, nu și cu semințe sau alte întâmplări) îți trădează pasiunea pentru tutunul românesc din fundul curții.

* Mi-aș dori, treptat, să trec pe pâinea electronică. Țigara prostește, asta am citit într-o carte bine scrisă.

* O secretară a Universității Politehnica din Timișoara a realizat un film porno în incinta instituției și l-a urcat pe un site de profil. Parcă vezi, ne facem de râs cu sărăcia din clase, cu lipsa dotărilor...

Citit 952 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2018 18:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.